Lättlagat
Hade tinad kyckling i kylen som jag var tvungen att ta reda på lite snabbt under lunchen; blev ingen middag hemma i måndags och igår var det taco tuesday och ikväll ska vi till Stavros som fyller 27. (Hurra, hurra!) Så, snabbare än kvickt, blandade jag ihop en smaskig Djungelgryta, rekommenderas!
Skär bitar av 500 g kyckling och bryn i stekpanna, krydda med salt och peppar. Rör i 1 tsk curry (jag tog mer!), 4 dl matlagningsgrädde och 1 1/2 msk kycklingfond. (Jag gillar alla fonder från Touch of taste.) Låt koka i 3-4 minuter. Servera med ris, skivad banan och ärtor.
(Men nästa gång funderar jag på att inte ha extra curry i grytan, utan följa receptet, men steka bananen lätt i curry och ha i grytan.) Och glöm inte de gröna ärtorna, det blir smaskens!
Skär bitar av 500 g kyckling och bryn i stekpanna, krydda med salt och peppar. Rör i 1 tsk curry (jag tog mer!), 4 dl matlagningsgrädde och 1 1/2 msk kycklingfond. (Jag gillar alla fonder från Touch of taste.) Låt koka i 3-4 minuter. Servera med ris, skivad banan och ärtor.
(Men nästa gång funderar jag på att inte ha extra curry i grytan, utan följa receptet, men steka bananen lätt i curry och ha i grytan.) Och glöm inte de gröna ärtorna, det blir smaskens!
Kommentarer
Postat av: Elin
finns det ärtor i djungeln? hahhah ;)
Trackback