- High five!


- Nej, just det, det går ju inte!

Sagt till killen med fyra fingrar, under fredagens förfest.

Fast bäst är nog ändå stekt falukorv!


Mina matlagningskunskaper är faktiskt riktigt trevliga och kombinationerna blir riktigt bra. Igår blev det pizza via recept med pesto, körsbärstomater och salami - och efter gräddningen på med ruccola och parmesan. Idag pasta och pastasås efter eget huvud, med fransk senap, örter, hari cuvert, rödlök och kycklingfilé. Trevligast med gemensam matlåda - men framförallt matlåda - fryst mat är ofta helsunk. Dock rockar Dafgårds lasagne med bechamelsås!

Drive until you lose the road or break with the ones you've followed


Strålande solsken. Köpte årets första Magnum Strawberry White och solade i T-shirt mot en husvägg vid ån. Underbar dag som inte gick att förstöra med tvätt och dammsugning... Bakade pizza med Lisa och firade med lite påskgodis - vi har fått en lägenhet!

Dagens iLike: How to save a life - The Fray

I need your grace to remind me to find my own


We'll do it all, everything, on our own. We don't need anything or anyone.
If I lay here,
if I just lay here, would you lie with me and just forget the world?

Dagens iLike: Chasing cars - Snow Patrol (Grey's Anatomy version)

(I don't quite know how to say how I feel..)

In med det nya och ut med det gamla


Debenham goes S O U K. Warehouse, Lollipop Paris och Beyond Retro är affärer som gör mig nyfiken. Sedan är ju Oasis, Friis och Denim for girls alltid bra att ha samlade under samma tak.


Äh, ge mig lite erotik (igen)


Nu gnisslar jag tänder
igen. Sluta dra tillbaka sexistisk reklam! Sexistisk reklam spelar på erotik - och det är inte detsamma som könsdiskriminering. "Det handlar om reklam som befäster stereotypa könsroller - eller visar en naken kropp utan koppling till det som marknadsförs." Varför hela tiden framhäva genusperspektivet som någonting negativt?! Det är väl fint att vara kvinnlig respektive manlig - vad man nu är/väljer att vara... Dessutom är erotiska anspelningar precis vad som säljer. (Hips don't lie...) Vi köper en produkt, smått troende att vi köper en hel image. Låt oss tro det då!

.

image155

Not thegreatbjorn


Dagens roligaste: Lisa chattar med fel Björn. Inte vännen Björn utan skolans IT-ansvarige,
som också är gift med rektorn. 10 poäng.


Oh no


He´s
married! Och de bruna skinnjackorna är slut.

I love shoes


Undanlagt: Ett par lågklackade bruna med en liten helkil, ett par matt svarta Loubotini-kopior med hög klack och ett par lackröda Loubotini-kopior med skyhög klack...

Liten roadtrip med massa rosa - däribland en rattmuff


Simon: Jahaa, så då får du hänga med de stora grabbarna? 
Jag (kaxigt...):  Äh, det är ju dom som får hänga med mig!
Simon: Varför sitter du i baksätet då?

image154

Den köpta kladdkakan var i alla fall god


Fler än Malin har
misslyckats med paj idag... Närmare bestämt tre stora...

1. Avokadopaj med räkor ska inte gräddas. Pajskalet ska förgräddas och svalna, sedan ska moussen i, därpå garnerar man med räkor. Vi stoppade in ett snabbt förgräddat skal med mousse i. Mycket dumt.... Resultat: Ut med pajen! Skalet blev inte klart men fyllningen hann bli varm... Grattis.

2. Paj nummer två med feta och tomater följde vi receptet till punkt och pricka, det gället att vara noggrann när man gör två uppsättningar för att fixa matlådor för en halv evighet... Jättebra, förutom att den nyttiga pajdegen smakade urk och fyllningen var lam.

Nu är frysen fylld med äcklig paj som ingen ville ha med sig som matlåda imorrn och i soptunnan ligger en nästan hel avokadopaj med räkor. Men det var trevligt med tjejkväll!

For now that is good enough for me


Bra dag. Höll ett seminarium kring presentationsteknik, åkte till Willys med Lisa - mycket roligare när man är två, åkte hem; tvättade och dammsög. Avslutade dagen med té med smak av african roibos och rostat bröd med keso feta/oliv, skinka och avokado - givetvis framför Scrubs. Nu är det tack och godnatt. Träningsväskan är packad, imorgon väntar Nautilus och sedan projektarbete. Hoppas solen skiner imorgon också, i lä var det underbart idag. [Elvis has left the building.]

Dagens iLike: Beautiful world - Colin Hay


Varför ha Nautilus-kort när man kan dammsuga?


Mattor är inte att leka med...

Måndagsbekännelser


- Jag måste få ligga med dig innan jag dör.
- Hahaha. Hur kom du att tänka på det?
- Jag sitter och dricker. Jag tänker djupa tankar då.
- Aha.. Rödvin brukar hjälpa för kel...
- Jag vet. Jag och Niklas pratade om dig, sen kom vi på att det är en punkt i livet som finns.
- Vänta? Är att ligga med mig en punkt i livet?
- Du fattar fort.
- I like u big time.
- Weah, baby. Me like too big times.

Yeah..


- Här går man och lättar på blåsan lite.. Och så ska du sticka?

- Tankarna på vart du hade dina händer fick mig att vilja sticka..

- Haha, gillar att du tycker jag behöver tvåhandsfattning!


Uppgradering


Söndagskvällsförvriden har uppgraderats till mycket hög grad av söndagskvällsångest.
Uppdatering: Väl i Uppsala känns livet lite mer fit for fight igen.

Schlagerkväll med flicksen


The Ark var inget vi jublade över från TV-soffan - och Jonna frågar:
"Om dom dör, skickar vi tvåan då?"

Dagens iLike: Evighet - Tomas Andersson Wij

Lycka stavas monki (eller Forum-gallerian)


Monki, som är skapat av samma grundare som Weekdays, har öppnat en fräsig butik ungefär 30 meter vågrätt och 8 meter lodrätt från skolan. Blev överlycklig över att hitta det jag söker - egna märket består av många sköna trikåplagg med lite oversize-känsla, dessutom till bra pris. Streetig design av basplagg med en extra knorr och moderna detaljer.  Hittade även en tjusig lila klänning som orsakade en del ha-begär. Förutom egna märket består försäljningen av ledande jeansmärken, en del unga designers och streetwear - med bl a handplockade grejer från amerikanska Pudel, Adidas, Diesel, Ida Sjöstedt, Lady Soul och en av mina favoriter; Fornarina.


I samma hus ligger även SOLO och snart öppnar Weekdays. Helt plötsligt blev det roligare att shoppa i Uppsala. Kungsängsgatan 6 och Scorett samt skolan på 5 gör att den här tjejen väntar på både pengar och vår med glädje.
 


Lurendrejeri


Fick ett nytt plastkort till samlingen sist jag köpte mascara. Kicks är nytillskottet i plånboken. Mycket fina erbjudanden! Varje krona motsvarar en poäng - och när man har fått 1250 poäng får man en rabattcheck på 25 kronor! Det motsvarar ju faktiskt 2% vilket är fantastisk återbäring...

10-årsjubileum och LBD


Idékraft firade 10-årsjubileum igår. Riktigt trevligt, över 100 stycken som hälsade på skolan under dagens seminarier och 80 personer kom till kvällens middag. Trerätters - laxkanapén med avokadomousse gick inte av för hackor. Själv firade jag med att investera i en little black dress.


Donna Karan har fått mig att vilja spela Bingolotto

.
65880-152

Well

.
65880-151

American Apparel - stop ruin... Sökes: Vinstlotter.

.