Pumps och flakmoppe?

Skulle ut och äta med familjen igår, så jag och lillasyster drar på oss pumps och lillasyster grabbar sin kuvertväska. Farbröderna i flanellskjorta på flakmoppe vi mötte på väg till Sjökrogen i Katrinelund (mitt ute i ingenstans) undrade en aning...


Jag vill ha semester för alltid


Jag + butiken x heltid = sant

Yes, på måndag börjar jag som merchandiser. Varupresentation för hela slanten. Rätt vara. I rätt tid. På rätt plats. På rätt sätt. I rätt mängd. Här ska det byggas butik!

Första semesterdagen

.


Sommarens bästa dag?

Lunch på Gryts Varv
Vattenskoter
Gokart
Relax på Grand
Middag på Palace
Avslutning på Trädgården

I torsdags hade vi avslutning med arbetsledarna på Stadium Sports Camp. Vi blev kidnappade i minibuss och visste inte var vi skulle... Men som vanligt hade vi full tilltro till vår chef. Med all rätt. Jag och Carin blev peppade att plugga klart, för att kunna tjäna pengar, för att kunna köpa varsin vattenskoter...

Roadtrip, mer forts. - a k a "Kärt återseende!"

I Uppsala hann jag på fyra timmar med att träffa: Micke, Jessica, Frida, Arnar, Daniel, Patrik, Anna, Roger, Cissi, Jocke, en Jocke till, Oscar, Sofie, Uffe och ytterliggare en Jocke. Plus några jag inte kände. Tittade på min nya lägenhet och avslutade kvällen på Tavernans uteservering med deras fantastiska pizza och i högtalarna Nicola från Millencolins soloalbum.
 .


Roadtrip forts. - a k a "Vi övar Stockholmspuls, det går både bra och dåligt..."

Lunch i bilen, för att spara tid. Sedan yoghurtglass från SevenEleven väl framme i Stockholm. Innan den hamnade på marken låg den även i mitt knä. Kickis telefon ringde (allting är alltid lite mer hysteriskt i huvudstaden) och två rinnande glassar är inte lätta att hålla reda på i sommarvärmen... (Hålet i struten kom till av min tumme när jag försökte torka bort mängder glass från mina leggings samtidigt som jag fortfarande höll i två glassar som rann..)
.
         


Roadtrip - a k a "Såhär parkerar Kicki och hon ska för första gången köra bil i Sthlm"

Intill trottorkanten var målet...
.


Det finns två sorters flickor: Enkla flickor eller Katie-flickor

-Varför inte jag?
- Det blev bara så svårt. Och hon är...
- Ja.


Och folk undrar varför Sex and the City blivit en livsstil?
För att serien har alla svar. (Och fina skor...)

Längtan skala 3:1

På torsdag åker jag till Stockholm/Uppsala efter lunch och över kvällen. Springa förbi butiken, titta på lägenheten, träffa Sofie och träffa Micke. Längtar. Längtar hem. Hur det nu kan vara hem när man faktiskt inte har en enda pryl där. Förutom kläderna jag lånat ut till Sofie och Jenny förstås... Och 25 juli flyttar Emm till Stockholm, det kan inte bli bättre! (Om hon inte flyttade till Uppsala, vill säga.)

Jag hittade mig själv omnämnd i en blogg idag...

..and I loved it!

Inlägg 1)
A.T Hjärta J.P?

Enligt rykten kommer HL presentera en mycket intressant tanke, dock försöker J.P försköna hela sanningen kring hur det egentligen ser ut.

I tidigare inlägg har viss "Kanslipersonal" fått nyponsoppa av J.P, men det finns mycket mycket mer...

Johan Persson och Marcus Grapne närmade sig idag Louise nere i A.T  försiktigt för att få tips kring ett event för ledarna.
Efter diskussioner kom Louise fram till ett antal förslag och Johan bokstavligen kastade sig över henne, överröste henne med kramar och lovord.
M.G stod lugnt och tittade på, ni vet han kan sin sak..

Under dagen har J.P prisat denna "underbara, kreativa och goa" anställde (Observera, hon tjänar mer än vi)
I matsalen kan det kanske ha varit nyponsoppa som räcktes över men det som inte publicerats är att lyckokakor, choklad och vin har skickats via Campchef Niclas till Louise, avsändare.... "Jezim, mannen som ser hela dig inte bara A.T"

// MR Undercover

Inlägg 2
/-/ Gällande J.P & Louise så hade de middagsdejt idag men hon kom med Handboll Andreas och drev mest med Marcus så Johan kände sig nog lite billig.. :) /-/


A grown-up woman should never fall so easily

I still don't know what you've done with me

Jag och Emelie trippade iväg och såg Mamma Mia på bio efter jobbet. Fantastiskt film, rekommenderas.
Riktig livsglädje! Och vilken skådespelarelit! Stellan Skarsgård, Meryl Streep (som spelade snäll!), Colin Firth, Pierce Brosnan...

Kom osökt att tänka på mamma; kombinationen Grekland och ABBA... Mamma, som för övrigt ska återvända till Grekland. Men den här gången tar hon med sig både man och svärföräldrar - kanske bäst så... (Okej att hon var runt 17 år förra gången... Men ändå.)  

Dagens iLike: Lay all your love on me - ABBA

'Cause everything is new
And everything is you

Inte det minsta söndagskvällsförvriden

Såg Snygg naken och bestämde mig för en promenad... På hemvägen hamnade jag hos Kicki, som hade chips och Göta Kanal... (Och sedan fick jag skjuts hem...)

Är du helt blåst? Den sorten är inte ihopfällbar!

Pure seduction

Victoria's Secret, de flesta tjejers dröm... Micke var här förra helgen och sedan dess luktar jag gott! Hade med sig importerad body mist som Rebecka från jobbet köpt med från USA. Casaba melon, plum and fresia. Pure seduction!

  


Tycker ni inte att jag är någon Sporty Spice alltså?

Your friends have voted on your strengths and weaknesses:

STRENGTHS:

person with the best hair
best to be stuck in handcuffs with
most reliable

WEAKNESSES:

most talented
most athletic

Pizzan som förstörde kvällen

Kartongen var 50x50 cm; och då fick pizzan ändå inte plats utan behövdes rullas en hel del. Plus att kartongen var tejpad eftersom pizzan tryckte på så... Mätt? Skoja inte. Över hälften kvar trots att vi delade på tre. Sedan fastnade vi i soffan trots att vi var klädda för utgång...


Har jag berättat...

--att jag har världens bästa sommarjobb?


Och allt doftade av sommar

Jag har blivit erbjuden ytterligare ett jobb.
Och jag har fått en lägenhet! The one!

Och just nu har det lugnat ner sig lite på jobbet och jag får faktiskt  lite sovmorgon. Igår brunch i Rhododendrondalen och bad innan jobbet. Livet som 21 är inte alls illa. Tvärtom. Särskilt när solen skiner och man äter våfflor med laxröra och heta kräftor i aioli.
.

.

NEEEEEEEEJ.....

Jag har suktat efter en iPhone sedan den lanserades i USA för en halv evighet sedan. Var nära att importera en men skulle inte gå med mitt abonnemang från 3. Så, nu när den äntligen skulle släppas i 3G för Sverige, skulle det lösa sig. Om det inte var så att Telia har fått ensamrätt för 3G-versionen. Operatörslåst, givetvis, köpes enbart med abonnemang och är operatörslåst även efter att abonnemanget gått ut...

Den borde gå att låsa upp men hur löser man det här?

Junis favoriter

Ögonskugga från Face of Stockholm, färgen Vanity (guld)
Spray wax från Lee Stafford
Kalender från Ordning & Reda
Soliga kvällar på Bishop i Norrköping
Brödet Gyllegrova
Lila jacka från Adidas, Supergirl
Jordgubbar
Amanda Jensens album
Läppstift från Make Up Store, färgen Crown
Fika på Fräcka Fröken på Skvallertorget i Norrköping

Sängkläder från Hemtex, vitblårandiga och ljusblå med struktur av märket Living