5 januari





Varför göra det svårt för sig?


Huuur spännande att öppna det här paketet?!

Tusen tack, Frida!



Kryddiga julköttbullar

I år testade vi nötfärs, gul lök, ägg, dijonsenap, salt, vitpeppar, pepparblandning (t ex fyra sorters peppar), brun farin, ströbröd, mjölk och smör. Hoppas på att det blir en hit.

Definitionen av god jul?


Ni känner igen den här snyggingen vid det här laget, va?

Och då menar jag varken Musse Pigg eller Emil...


Charm club

En tidig julklapp till mig från mormor & morfar, en förlovningsring till mitt älskade Thomas Sabo-armband,
som ursprungligen kommer från lillasyster. Love it.


Jättesmidigt?!

Jomenvisst, det är smidigt att handla på Internet, särskilt nu till jul för att kunna söka idéer, spana på lite bra priser men kanske framförallt slippa all trängsel och allt köande! Eller hur... Har ni sett hur långa köer det är på postutlämningen?! Jag hade aldrig ställt mig i en sådan lång kö i en butik, då hade jag förmodlingen ställt ifrån mig varorna och gått, vem vill köa i 20-30 minuter? Men! Nu har jag inget val...för jag har ju beställt varorna och har redan betalat för dem, så jag måste ställa mig i den där kön någon gång..

Orkade inte idag, kanske imorrn...

Underbart


Tidig julklapp

Besökte Skutskär i måndags och tog med en tidig julklapp till Lucas, en babypulka! Vi hade trott att han skulle vara väl liten än så länge för att verkligen uppskatta pulkaåkande - men vad fel vi hade... Fart skulle det vara! Fick turas om att springa fram å tillbaka medans lillen kiknade av skratt. Underbart.












Nu är det jul igen




Linslus