Så fixar du sommarstädningen i ett nafs

1. Skapa en mapp på datorn.
2. Ge mappen namnet "Stöket i huset."
3. Ta bort mappen.
4. Datorn kommer att fråga: "Vill du ta bort stöket i huset permanent?"
5. Svara ja.
6. Lägg benen på bordet, ta en drink och läs en god bok.


Jag & Grabbarna Grus på väg till midsommarfirande i Nora




















Sommar, sommar, sommar

20100624296 (MMS)

Strålande sol och en strålande Sofie! Här på ett riktigt smultronställe där ingen kunde hitta oss solandes toppless!


Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet


Sverigebesök

Promotat och klart, snart kommer äntligen Eclipse på bio. Om en vecka går vi på förhandspremiären, yeeeey! Jag har fortfarande 100 sidor kvar av boken, blir sträckläsning på stranden imorrn!


Love love love

Jag älskar känslan av att vara nära. Jag älskar känslan av att det finns dem som tycker om mig så mycket att de förstår vad jag tycker om utan att ens behöva fråga. Jag älskar att Artin vet precis vilka knappar han ska trycka på för att få mig att skratta eller bli trygg igen. Jag älskar när Frida plockar fram plagg åt mig som sedan sitter perfekt på. Och jag älskar när Sofie skickar perfekta playlists som får mig att glömma andas för jag lyssnar för mycket.

spotify:user:soflun:playlist:5ndSX7YbLL6THl6fPdmyFh

Hug me

20100621291 (MMS)

Fortsätter briljera med mina kunskaper i SMS-bloggande, här med Luce the nuce.


Störst av allt är kärleken (a k a varsågod mamma, snabbuppdatering till dig!)

"Once upon a time the young man was... perhaps not a frog, in the beginning of the fairytale...as in the story first told by the Grimm brothers. But he was certainly not a prince. The first kiss did not change that..."

Mina favoriter från kungabröllopet (klicka på länkarna):
Prins Daniels tal - inte ens en liten stödlapp, brudgummens fars tal till brudparet rakt från hjärtat, Adolfs Fredriks musiklassers framförande av Imorrn är det bröllopskalas (börjar efter 2,50 min), Lars Ohlys parallella middag med frysmat i ugnen och Lisa Nilssons tolkning av Kents klassiker Utan dina andetag


 


Bara vara

En halvregning helg i sommarstugan; inte alls pjåkigt! Fisken nappar bättre då, man kan med gott samvete ta sovmorgon och sedan sitta inne halva dagen för att titta på kungabröllop. Och så god mat och trevligt sällskap av kärleken och morföräldrarna på det! Morfar är fiskarkungen: 8 kräftor, 7 gösar och 12 abborrar som fick följa med in för rensning plus 2 sikar och 3 gäddor som fick åka tillbaka i sjön.. Avslutade helgen med ett stopp för middag hos farföräldrarna, nu är vi hemma igen, mätta och belåtna!


Test

20100614250 (MMS)

Tänkte uppdatera mig genom att lära mig mobilblogga... Mest eftersom min kamerasladd fortfarande inte hittat fram efter flytten.. Det här är min briljanta frukost från i måndags; jag förstår varför gratis är gott - när det bara består av fett och socker..


Lite sugen på ett bad...


Prairie


Sommarens favorit; läppstiftet Prairie från Make Up Store. 165 pix, sitter länge även utan bas.
Fab färg, mjukgörande med sheasmör, avokadoolja och E-vitamin.

 


Min syster är VÄRLDSBÄST! Hon trodde mamma köpt hem yoghurt med crabsticks...




Långsnackis med Nattis


Bikinitips


Wingsuit - såååå ballt!

Och helt livsfarligt...


Kunglig dos

19.30-20.00 Bröllopsstudion
20.00-21.00 Kronprinsessan och kungariket
21.00-21.30 Det kungliga bröllopet

Och ja. Jag erkänner. Det var min måndagskväll.

Ja, det var en kväll i juni, då när sommaren är som bäst..


Äntligen sommar


Like old days

Hela tjejgänget samlat igen på Louise & Boddes inflyttningsfest i Hovsta. Vi bjöds på gott vin, underbara hemmagjorda grillburgare med 1 000 tillbehör, bärpaj, rundpingis och trevligt sällskap.












Maraton från SM

Här kommer äntligen ett litet fotoalbum från gymnastik-SM i Halmstad! Uppsala Gymnastikförening tog hem två finalplatser via Tora Brorsson och Jenny Sjöberg som efter finalerna slutade fyra och med en silvermedalj. BRA JOBBAT TJEJER!



           
     



        

     



     


Visste ni att jag faktiskt kom över en sådan här?

Klänningen med massa rosor i kjolen från The Garden Collection. Morgondagens outfit tillsammans med favoritkoftan från Boomerang. Dock ligger alla mina smycken nerpackade i en kartong någonstans.. Jag kraschade min tidigare tänkta outfit tidigare idag genom att utrusta Artin med nya kläder. Kan ju inte köra svart mot hans mörkblåa... Snart kör vi likadana träningsoveraller också.


Har fått skägg

(Eller rester av Dannes numera avrakade hår i ansiktet efter en dust med rakapparaten.)

Underbart!

Mina fina trampolinbarn har fixat tickets till Twilight Movie Night; maratonvisningen av The Twilight Saga. Twilight, New Moon (favoriter i repris) och sedan första publika visningen av Eclipse. Jag är som 14 år igen.