Remember this?



Förra årets jobb-outfit till Nike-konventet... I helgen är 2009 års upplaga och idag fick jag kläderna...

Fortsättningen...

Louise is listed as in a relationship

 Lisa Hammarstrand at 8:06pm January 28 nice nice nice nice nice! that´s my girl!
 Patrik Langer at 8:56pm January 28 men redan..har jag ju vetat läääänge :P


"Om det inte står på facebook är det inte på riktigt" - vilket tjat det har varit

Artin Haghnazarian is now in a relationship


Gassan Jaber at 12:47pm January 28 haha nu är det officellt ;)
Mikael Ardakani at 1:42pm January 28 äntligen kom det upp. nu är det på riktigt
Gassan Jaber at 1:46pm January 28 ja om det inte står på facebook är det inte på riktigt.. nu är frågan vem är han i ett förhållande med.. är det någon blond? jag hade valt någon blond!
Andreas Haidemenos at 2:06pm January 28 om ni får reda på vem det är .. tell me guys ; )
Amanda Ling at 2:08pm January 28 aaaaaaw :P
Gassan Jaber at 2:10pm January 28 ja visst är det gulligt, synd bara att vi inte får veta vem det är. hur officellt är det när jag inte får veta vem den andra parten är.
Mikael Ardakani at 2:11pm January 28 ja då räknas det ju inte. kan ju vara med vem eller vad som helst

Amanda Ling at 2:28pm January 28 det ligger nånting i det ni säger grabbar...har man sagt A..


Fortsättning följer...

I think I've got it

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

Den tjugofemte smäller det

Lagom till lön tog vi en heldag i Romme!

           
  Karin & James               Karin                        Gassan

        
        Patrik                   Artin & James              Gassan


The "new" jeans...

"Mitt egna lilla konstverk som jag gjorde av ett par gamla diesel jeans, nu kommer de i alla fall bli till användning."

Min lillasyster kan inte haft en aning om vad jag betalade för de byxorna...


I klass med ballongfigurer en lördag

I fredags gick jag ut med mamma för att dricka rödvin och äta cookies.
.


Släkten är värst

På teven pratar de om bröllop på Disney World varpå min mamma utbrister "Då skulle jag vilja vara Snövit" och jag frågar varför? "Jamen på bröllopsnatten, seven up!"

Och så har vi då min lillasyster... Som har bilder på sitt skrivbord döpta till All of her och kkkk (den sista bilden går inte ens att öppna - "Bilden är för stor." Jag undrar vad som är så stort på den bilden?!).

Vintern rasat - a k a Join the movement

Siktet på beach -09 (sakta men säkert...iaf sakta...) och jag är nykär i rosa.



Permanenta

Vet du vad som händer om man skriver med en permanent marker på rumpan? Svar: Det går inte bort.



Dagens iLike:
Love is my drug - John ME feat. Amanda Jensen
Stay with me, honey.

Ställning: Birger 711 - ballongdjuren 1

  

Bye halvkall korv

På måndagar är jag trött och hungrig och orkar nada efter jobb och gympaträning. Då äter jag varmkorv från Statoil. Eller brukade. De senaste två veckorna har Artin och Gassan lagat middag som stått på bordet när jag vid 20 droppar in på Storgatan. Fabulous. Då kan man ju inte vara annat än glad!

Och just det! Som tack lovade jag att modeblogga om Stavros: Svarta jeans utan slitningar (och varken stuprör eller bootcut; helt raka), grå Peak-hood och supporterhalsduk. Svarta strumpor och otvättat hår.


Det finns så mycket fint i Thailand..?

Min morfar lägger upp sådana här bilder på Resedagboken. Tillägnat min mormors systers man. Yeah. Bara så ni vet... (Och jag kan faktiskt inte låta bli att avundas deras ben en liten aning men det är en hemlighet...)


Björn Gustafssons version av Patrik 1,5

Take a look! "Men Sven, han är ju brandman! -Ja, med världens minsta vattenslang!"

Take a picture, I'm with stupid

Och nej, det är inte jag som brukar säga det. Men allt är ju relativt. Förstår ni då vilken smart karl jag har?


Sjukt kul

-eller ska jag säga sjuk kuk? Självlysande kondomer, Sofie, vad är grejen? Snacka om att få användning av frasen Men vi skulle ju ligga med varandra!


När man talar om trollen...

Sofie Lundqvist (Sweden) wrote
at 4:17pm det är såklart! jag måste ju säga allt det där en pappa säger eftersom louises pappa bor i Örebro! det som kommer att stå på dagordningen är: preventivmedel, andra tjejer, prioriteringar, och att vara snäll mot louise för om du inte är snäll mot louise, känner jag killar som sitter inne, som har kontakter på utsidan. capisch? eller behöver jag säga chopp chopp? :P
Write on Sofie's Wall
Artin Haghnazarian (Sweden) wrote
at 3:59pm oj viste inte att vi va tvungna o ha the talk!! =P
Write on Artin's Wall
Sofie Lundqvist (Sweden) wrote
at 12:11pm så när ska vi ha The Talk? :P
Write on Sofie's Wall

Året som gick

Januari

Jag lovar mig själv att skaffa körkort och träna regelbundet... (Jag gjorde inget av det.) Jag klipper lugg och blir därmed Luggen. Jag och Lisa lagar god men knasig mat (eftersom vi fortfarande bodde tillsammans då). Och hänger på Bullitt.



Februari

Jag skaffar en bästis! Och en überbra granne! Och är det inte Bullitt eller We love house är det Birger... Och månadens mest sagda mening är: "Men vi skulle ju ligga med varandra!"

  
Mars

Jag och Lisa går en massa på bio! Och jag blir kär! I ett par jeans! Corvette från G-Star. Och vi fortsätter festa...



April

Jag hänger massor med Jessica från jobbet och äter fantastiska pizzor från Tavernan. Började äta vegetarisk sushi eftersom jag kommer på att jag egentligen inte tycker fisken är särskilt god... Och flyttar (inte alltför lycklig) från Lisa och lägenheten i Kvarngärdet. Och sökte Modevetenskap på Stockholms Universitet. (Slog mig nu att jag aldrig fick något besked om jag kom in?)



Maj

Mycket Norrköping! Personalfest och vi kör på temat The winner takes it ÅL! Flyttar provisoriskt till Norrköping för praktik på Stadiums huvudkontor. Jobbar mest och powerwalkar med Micke, min Norrköpings-bästis. Juniorgrabbarna inklusive min Tim hoppar hem ett brons på EM och hemma sitter jag och snyftar stolt.



Juni

SM i trampolin & trupp; sista tävlingen med Örebro FK och Micke hoppar hem guld! Jag gråter hejdlöst för att vår fina saga är slut och sex års slit, gråt och skratt i träningshallen upphör. Vi börjar jobba med Sports Camp, så jag hänger med Larsson och Kicki mest hela tiden. Och åker till Uppsala för att hälsa på Sofie och gå på fest med skolan. Jag vinner bästa kvinnliga biroll men Uppsala dömer mig som årets rikspucko... OCH FÅR JOBB! Heltidsjobb!




Juli

Jag jobbar nästan konstant men ser till att utnyttja Norrköping som sommarstad. Badar i havet, åker Jetski, äter glass, dricker vin på Trädgården, hänger med mina favvosar girafferna på Kolmården, läser Dagens Nyheter på favvofiket Bagarstugan, äter våfflor i Rhododendrondalen. Jag och Kicki gör en trevlig roadtrip till Uppsala via Stockholm, passar bra eftersom jag har hemlängtan och vill hem till min bästis och ha en vanlig vardag igen! (Kicki är en utmärkt bilförare...såhär parkerar hon intill trottoarkanten...) Får fem dagars ledighet och börjar nya jobbet!




Augusti

Jag styr upp Rebecca som bästis, umgås 24 h om dygnet eftersom hon lär mig sitt jobb som nu är mitt jobb och dessutom låter mig bo hemma hos henne. Vi inleder vår tradition, Birger varje lördag!



September

Jag får flytta in i min trea på stan! Och fyller 22 och har kalas! Och jag hänger mest med Sofie hela tiden och går till Birger med Rebecca på lördagar...



Oktober

Jag tar examen och är nu utbildad projektledare! (Som kan ägna sig åt jobbet 100% istället för att plugga slut på sig på kvällarna...) Hänger på söder med Lisa. Börjar känna mig varm i kläderna på jobbet.

 

November

Jobbet och hemmet blir bombhotat. Jag hänger lite mer hemma i Örebro för att få träffa nära och kära! Just det...och här någonstans...eller lite innan..permanentar jag då alltså håret.

December

Månaden som försvann! Julhandel, mycket umgänge, grym spelning i Stockholm. Fantastiskt jul och nyår, gissa varför?
 


Så, vad händer 2009? Det får tiden utvisa. Jag har inte avlagt något nyårslöfte men ska bli duktigare på att träna regelbundet ändå. Jag sover inte hemma alla nätter och trivs bra med det. Är faktiskt mest nöjd hela tiden, med umgänge, kompisar,  lägenhet och jobb. Så skål för 2008 och 2009!

Gott nytt år





Bilderna med mobilkameran ger inte riktigt det glow och glam det faktiskt var.

Anhalt 1: Förfest hos Sofie med Johanna och Jakob, som alla såg väldigt glammiga och New York ut
Anhalt 2: Nyårsfirande med jobbet, massa god mat, Singstar och bubbel
Anhalt 3: Artin och hans grabbar; Fifa och Scrubs

Och vi började det nya året med att ligga i sängen tills 18.

Kan det bli bättre?