Matchen.


Massa kul; VM-laget från 1994 mot BK Allstars.
Fint initiativ, fyran! Och nu visar femman Fotbollsfruar, något som skulle sitta
fint.
Haha; där sänkte jag min nivå med en sisådär fem år...

You belong in New York.


Klickade in
här och kikade var jag hör hemma:

You're an energetic, ambitious woman and only NYC is fast enough for you.
Maybe you'll set yourself up with a killer career or simply take in all the city has to offer.


Snygg timing; smått lustigt. Hittade flyg t&r samt 1 vecka hotell i New York för 4 875 kronor tidigare idag och sände genast iväg ett litet sms till Malin...

Burr!


Roddar golftävling med jobbet på torsdag. Väderleksrapporten:
Växlande molnighet och troligen regnskurar, +6 till +13... 
-Kan man ha långkalsonger under cityshorts..?

Precis badat lite skumbad...hann precis i så ringde det; självklart satt den injackad i laddaren... Lägger på efter en stund, sjunker ner..och så ringer det igen...

Har
Pandora inställt på Death Cab for Cutie och värmer thaimat.

Sluta regna och bli sommarlov.


Uppsatsopposition imorrn... Sedan blir det till att tröstshoppa med Malin. Lagt undan en klänning idag; det var inte meningen - den hoppade i princip på mig... Läser
Singeldagboken och lyssnar på I'll stand by you med Pretenders. Borde plugga. Tråk.

Klockrent.


Yeah..


Drömma kan man ju alltid.


65880-75

Jag vill ha en loveseat; men inte med fotpall utan med lång sits. Passar dock inte till den stil av
soffa jag spanat in mig på. En kanape är också trevligt, men inte som tevemöbel.. Passar kanske bättre i någon slags hall. Sedan har jag ju mitt eviga strävande efter en flashig garderob.. Gärna en som man kan gå in i; men hur som helst ska den ha lyse...

Jösses, jag måste skaffa en relativt stor lägenhet. Och ett välbetalt jobb... Tillbaka till verkligheten. (Fick min lönespec. idag... Jobbade 24,5 timmar förra månaden...kind of bad!) Nu är det uppsats och Moneybrother som gäller.

Efter regn kommer solsken.


Ulf Andersson & Gymnastikförbundet är pärlor som fortlöpande lägger upp 
rankning, form och resultat (inklusive video) för den svenska delegationen från JEM/EM på hemsidan. Jag sitter bänkad! Synkron nu, sedan våran Adde och VFTKs Lina på DMT under eftermiddagen.

Mycket trevlig, lagom, helg i Göteborg. Mycket bra folk och mycket bra glass...
En sväng på Noon, en snabbtitt på Shopaholic, schlagerkväll, Lilla London och fotboll på Majvallen. Med mera, med mera.

Efter OS-guldet i hockey fanns känslan att visst skulle det bli ett VM-guld också! Missade gårdagens match - men tackar så hjärtligt för sms-rapporterna. Helt rätt, Anrell; större än så här kommer det aldrig att bli.

Get it and jump.


Jag har blivit tillfrågad att göra en 20 minuter trampolin/akrobatik-show på ett jippo vid Göta Kanal till sommaren. Roligt! Nu är det duschen som gäller; jag har hej då-kramats med världens svettigaste Adde. (
JEM nästa.) 

Dagens iTune: Killng a boy - Melody Club 

62 ord från Winnerbäck och 104 ord från mig.


Jag är en av alla dom som faktiskt aldrig riktigt bara ville vara en av alla dom. Ibland är allting kaos och jag blir mörkrädd mitt på dagen. Ibland behöver jag en paus - och du är hyfsat likadan. Kan vi gå vilse genom stan? Jag är en av alla dom som kan ge upp, när jag är söndagkvällsförvriden. Vad gör man då?

I want:

              

Tjusigt... Men man känner sig lite naken när ryggen är bar. En svart kuvertväska finns inte att uppbringa i Örebro. Kanske borde jag göra slag i saken och investera i en Donna Karan när jag är i Göteborg. Jag har ju inte en semesterkassa att tänka på...hrm.. Egentligen borde jag utmana Malins köpstopp - men vill man göra det när man ska åka till staden som har NK, Shopaholic och rena butiker med Filippa K och Twist & Tango, mfl mfl...? Nej. Men kanske kan spara på shoppingen och köra ett traditionellt försök till maraton där i juni...

Carrie fick sin Big till slut.

Olyckligt kär i ingen speciell.


På fredag kommer Virtanens bok; Olyckligt kär i ingen speciell. Klockrent.

Allt jag ser framför mig är DMT-kombinationer och trampolinövningar... Allting snurrar, kan inte koppla bort EM, skador, nya övningar. Inte för att jag klagar. Det här är ju faktiskt det jag gör... With pleasure.

Lite krokodiltårar över att jag inte ska med på EM, trots att det var vad jag planerat.... Men det vore väl oekonomiskt att betala 10 000 i början av sommaren för att i princip sitta på läktaren en vecka.. Tur att jag ska till Göteborg! Tröstäta är inte min grej - men tror jag ska tillämpa det i helgen. Marsipanglass från Lejonet & Björnen och yoghurtglass från 7Eleven.

Imorgon ska jag städa. Malin; vi borde inte vara desperate housewives... Vi borde vara fotbollsfruar - med hembiträden. Annars är det mest sex and the city som gäller... (Ja, jag har låg humor.)

Och på tal om Gotlandsbåten.. (Hm..) <-- I like tjuvlyssnat.se
(4-årig kille ställer sin lilla resväska mitt i korridoren och springer in i lekrummet.)
Pappan: Du kan inte ställa väskan där, nån kan ju tro att det är en väskbomb...

We sell our love like it was fresh lemonade.


Jobbat på eftermiddagen. Trampolin nu på kvällen. Jag skulle vilja läsa spanska, så jag inte tappar den (vad jag nu ska ha den till...). Och så har jag funderat lite på 10 poäng cross cultural rhetoric (mest för att samla poäng så jag kan sluta plugga...eh, bra inställning...) vid sidan av C-kursen.. Om jag nu blir klar med B-kursen - och som om jag inte redan hade fullt upp..och som om jag inte vore trött på att plugga... (Fast studentliv är fest! Sovmorgon är bland det bästa som finns.)

Trean visar 
Victoria's Secret Fashion Show - från 2005... Skumt. 
Shame on me som inte shoppade loss där när jag var i New York. Fina grejer!

There just aren't enough shops at home.

              

Dagens iTune: Or something - Speechwriters LLC
"Run up to strangers and we tug at their coats and plead with them to try."

65880-63

And muy caliente is how you makin' me.


"Synd att dom inte säljer sprit på McDonald's.
Då skulle man kunna beställa en gin & tonic och en cheeseburgare." 
Malin är klockren.

Dagens iTune: Soundtracket från Dirty Dancing, Havana Nights
Jag skulle inte ha något emot varken den klänningen eller Diego Luna i min ägo..

65880-62



Go Hanky Panky...


"If you're wearing white cotton lingerie; you'll feel like white cotton and you'll act like white cotton
- and white cotton cannot get a man, nor can it keep one. Always wear lace."


Jag och
Malin hade en trevlig kväll igår. Fotboll på Heden; FK mötte Hidingsta (0-1...), hamburgetallrik (Phil Mickelson) på Pitcher's, en svängom på Björnstugan och lite efterfest hos Bodde. Sänggående halv fem efter en dunst på biljardbordet... 

Ikväll öppnar Shopaholic sin butik på Avenyn, blir ett besök nästa helg.  

Ess!


Bättre sent än aldrig... Såhär såg det ut på Valborg:
(Årets tröttaste kväll?)

               

               

Dagens iTune: Oh, vilken härlig dag - Ted Gärdestad

Tänk om det alltid kunde vara såhär fint väder! Ligger ute i solen och läser Bet Me.
- From New York Times bestselling author Jenniy Crusie comes an addictive tale of long shots, risk management, true love and great shoes.

He may be the king of heartbreakers but she's got an ace up her sleeve.

Allmän sinnesförvirring... Bite me.


Jag kanske har valt fel inför hösten. Kan någon tala om för mig vad jag ska bli? C-nivå gör mig skakis. Är retorik verkligen rätt ämne - har jag någon nytta av det? Är MKV bättre? Eller är jag tokig som lagt ner planerna på ekonomi? Inte för att jag är peppad på att plugga...

65880-51

Men på onsdag blir det fest, snart är det Frivolten Cup, jag ska till Stockholm & Göteborg, det är underbart väder, jag har tagit årets första dopp idag och ätit fil med jordgubbssmak till frukost.

Save your darlings.


SM var toppen!
www.gymnastik.se --> Webb-TV (Winners Final 2 = trampolin & DMT blandat med hopprep & AG.) Lördagsnatten var lätt roligast... Grabbsen förde imponerande. Och vilken sommarvärme!

Dagens iTune: Spin - Lifehouse
And the world keeps spinning round.. My world's upside down and I wouldn't change a thing.

Rationell, vi kanske ses ikväll?

                                                                    
65880-49

- Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still, för alla oss som aldrig vet vad vi vill. Det finns en sång och en dröm om en lycka så öm - för oss som alltid ska till att fånga en fjäril. 

Dagens iTune: Att fånga en fjäril (live) - Lars Winnerbäck

Mina trampolinbarn får övningsköra. Hjälp. För övrigt är Debenhams egna underklädeskollektion toppen. Skulle livet bli lite mer fulländat med ett Orgasm från Nars - eller är det bara en känsla? Nya jeans och tröjor att bära till pumps var åtminstone fina stämningshöjare. 

Imorgon ska jag upp tidigt och tvätta. Tvättar alltid onödigt många maskiner eftersom jag inte är riktigt säker på vad man kan blanda - och jag chansar gärna inte...Förutom kulörer i tvättstugan är jag nog blåögd i fler än en bemärkelse.

Snart SM, men först Malin för tredje dagen i rad. Vinnande koncept.