If you weren't real I would make you up


Remember when we first met and everything was still a bet in love's game. You would call;
I'd call you back and then I'd leave a message on your answering machine but right now everything is turning blue and right now the sun is trying to kill the moon and right now I wish I could follow you.

Dagens iLike: Honey and the moon - Joseph Artur

Från pilotavsnittet av OC, som Lisa och jag är rörande överens om är ett av världens bästa pilotavsnitt. Jag tror till och med jag satsar högt och säger att det är bäst ever. Vi har startat vårt OC-maraton nu - och ja. Ryan är het och Seth rockar.

But right now everything you want is wrong.

Mums


Jag fick ett stort paket med kyckling som testgåva från Kronfågel idag. När jag kom hem hade Lisa lagat kycklingen med chili och aprikos samt gjort egen potatissallad på färskpotatis och salladslök. Mycket gott! Rekommenderas varmt. Plus för kycklingförpackningen som bara var att ställa på grillen - perfekt. Behöver inte ens göra rent gallret efteråt.

Vilken besvikelse


Klänningen nedan är inte alls lika fin i verkligenheten och tunikan från Indiska finns bara kvar i large. Skulle någon se en ljusblå Cornelia i small, vänligen häng undan den till mig.

Rätt amazing, faktiskt...


Idag upptäckte jag Lindex webshop... 299:- för skapelsen nedan - I like. Annars har jag spanat in mig på en riktigt användbar, ljusblå, tunika med smala axelband från Indiska jag inte riktigt kan få ur tankarna.

image168

Beyond the break


Cody Madison från Baywatch är tillbaka... Eller David Chokachi som han egentligen heter; kärt barn har många namn. Min första kärlek? (Jag vet inte om han eller Logan var först...) It's all coming back to me...

image167

Hur man (till slut) får en perfekt helg (ändå)


  • Man får tråkigt redan på fredagseftermiddagen så man måste göra någonting åt helgen som är, med flit, planlös. (Check.)
  • Man bestämmer sig för att åka till trampolinhallen och inser att det inte är någon träning, så man känner sig lite smått värdelös och verkligen inser att man måste göra någonting åt helgen. (Check.)
  • Man lagar mat till sin kombo som man vet att denne kommer att tycka om. (Check.)
  • Man hyr The guardian. (Check.)
  • Man bestämmer sig för att, efter tvättiden på lördagen, åka till Sara i Stockholm. (Check.)
  • Man äter tacos och förfestar i Järla sjö, och undrar var man egentligen har hamnat, men är ändå nöjd eftersom det finns choklad med Daim. (Check.)
  • Man tar sig på egen hand genom halva stan för att åka på Brommas herrlags lagfest och får inte skoskav trots höga klackar. Väl på plats träffar man sina reskamrater Jonas och Pikkos som man sedan gammalt även kallar Pulver och Nicko efter karaktärerna som alltid ramlar baklänges från staketet i Banan-kontakt, eller vad de programmen nu kan ha hetat... Classe Möllberg och Lasse Åbergs i alla fall. (Check.)
  • Man skrattar åt Johan som blivit utslängd från krogen. Hade det varit någon annan än Johan hade man inte skrattat men har man träffat Johan förstår man. (Check.)
  • Man blir åtsagd av Johan att hålla käften för annars kommar han att döda en - och så skrattar man lite till. (Check.)
  • Man vaknar på söndagsmorgonen och inser vad strålande Järla sjö är. (Check.)
  • Man köper en veckotidning och ligger och konverserar i solen vid bryggan tillsammans med Sara. (Check.)
  • Man äter Hälsotallrik med kyckling på Kex and more vid St Eriksplan. (Check.)

Resten spelar liksom ingen roll.


The world can be a very big place so be yourself, don't get out of place


Dagens iLike: Ooh la - The Kooks

Det är skönt med vänner som skickar musik och alltid får in fullträffar.
Alla borde ha en Robin, inte bara för musikförrådets skull.

I still love Mike & Chris


Åh.

Beach 2007


Sjunges på melodi Den blomstertid nu kommer, psalm 199


Den baddräktstid nu kommer,

när magen är för stor.

Då valkar bara sväller

och celluliter gror.

Generande behåring

lyfts fram i solens ljus.

Nej, stranden verkar boring,

vi stannar inomhus.


De krav som sommarn ställer

förstör vår ledighet.

Vi sitter där och gnäller;

fy fan vad jag är fet.

Fast vem vill motionera

när man kan sitta still.

Nej, låt oss revoltera:

Vi tar en kaka till!


I <3 my sister


Hon låter mig alltid sova i hennes stora säng när jag kommer hem till Örebro och lägger sig själv i en liten viksäng... Okej, det finns andra anledningar också. Hur som helst, hon är fantastisk.

image166

I can't take my eyes off of you


Did I say that I loathe you?
- Did I say that I want to leave it all behind?

Dagens iLike: The blowers daughter - Damien Rice

I can't take my mind off of you.

You're so evil


- I wanna be you on Halloween!

The end is not near, it's here


OC är slut för alltid, idag är det säsongsavslutning av Christine och snart slutar väl Grey's Anatomy också...


Fniss fniss


Idag har jag fnissat så jag fått kramp i magen. Bland annat visade jag upp Addes fina
musikvideo i skolan, den ledde till en hel del skratt. Så sjukt bra!

Köks-pyssel


Idag har vi lagat carbonara och av äggvitan som blev över bakade Lisa maränger som nyss togs ut ur ugnen. Annars har vi nog precis inlett ett smoothie-race. Igår med naturell yoghurt, mjölk, banan och blåbär, idag med naturell yoghurt, banan, blodgrape, blåbär och juice. Sedan åt vi jordgubbar från Belgien igår också. Annars är vi inne i en här är ditt kylskåp-period och ska äta ekonomiskt hela veckan. Det är roligare att få pengar över än att äta upp dem...

Idag har jag & Lisa bråttom hem...


..så vi hinner se några avsnitt av One Tree Hill innan det är dags för Ugly Betty, Desperate Houseviwes och Christine... Vi ska börja med serie-maraton. Vi börjar lite mjukt med första säsongen av OTH, sen går vi ut hårdare med alla avsnitt av OC, Friends, Scrubs och Sex and the City.

Onsdag är lill-lördag, alltså borde måndag vara lill-onsdag?


Idag kom Micke och Fredde för att hälsa på...

Jag: - Men vad har ni för problem?
Micke: - Ett) Vi hade för mycket pengar över. 2) Vi köpte för mycket  öl för pengarna. 
3) Vi vet var ni bor...

Weird


Svenska slag på SVT24 har friståendemusik till ledmotiv...

Bli din egen barista


Tummen upp för Arla som lanserar Barista-mjölk.

.


                                              
         image165          


Ska det här fylla hålet efter SATC?


http://www.girlstube.tv

Och det känns alltid så ensamt att komma hem efter en sådan här helg


Tävlingssäsongen avslutades under helgen med internationella Frivolten Cup. Toppenhelg med bra resultat; Sam DMT-silver i sin klass och Micke DMT-brons. Tim skadad men ändå bra och Adde gjorde en fin insats. Och även om resultaten kan tros vara primära är de inte det. I helgen handlade det om bra och kul gympa - och framförallt att umgås. Blev road-trip hem med Uffe, Manne och Matthias.
50 mil och mycket analt... (Prat om analt, vill säga.)

Lillasyster i farten igen


Mamma: Du tror att du är Paris Hilton men du kan inte ens dricka latte!
Vickan: Haha, hon sitter i fängelse nu och har ORANGE sparkdräkt!
Jag: Men Vickan, vad har du då? (Jo, orange klänning...)

I valet och kvalet


Klart jag ska se Lasse i höst. Lasse spelar i Uppsala 12 november. VM & WAGC avslutas 11 november. I Kanada. Ska jag åka till Kanada? Hinner man isåfall hem till konserten? Går på massa massa massa hundralappar att åka till Kanada... Närmare bestämt mellan 170 och 250 hundralappar... Ska jag åka till Kanada? Och för vilka pengar då? Sponsor? Och när ska jag då se Lasse? Och var?

Okej, börjar med: Någon som är sugen på att se Lasse med mig? (Tid & ort är jag flexibel med. Stockholm, Norrköping, Göteborg, Lund, Helsingborg, Örebro, Linköping...) Vore glad om någon kan bestämma åt mig. Dock inte mamma, jag förstår vad hon skulle säga om Kanada och min ekonomiska situation. Hallå, jag är student. Jag vet. Men jag är en sak till också: Optimistisk.)  

Tidseffektiv


Tänk vad man kan hinna med ändå... Kom till Örebro igår vid 17; fikade med Lisen, var på DMT-träningen, gick hem till Jocke och drog vidare till Babar med grabbarna (hemskt tacksamt att gå ut ensam tjej med åtta grabbar - särskilt när hälften betedde sig som om de tillhör min privata eskortfirma..), åt filmjölk å skvallrade med lillasyster, sov lite och tidigt imorse blev det golf med föräldrarna. Nu har jag precis ätit potatis och mammas biggstroganoff som är bland det bästa som finns. Är riktigt mätt och belåten, sitter å schemalägger för Stadium Sports Camp. Snart går tåget till Herrljunga. Då ska det drickas cider! Eller tävlas trampolin... Förbaskade regn. Förbaskade kyla. Det är maj, inte november.

Tadaaaa


Klänningen blev klar i tid! Stort tack till Monique som sytt, jag är verkligen imponerad. Runt midnatt, efter Walnut Awards, trippade jag in på Terassen. Douglas förklarade förtjust att jag såg ut som en prinsessa och att det bara var prinsesskronan som fattades. Jag skrattade och kontrade med att fråga om han inte trodde det skulle se konstigt ut att springa runt i krona? Han svarade att han nog var lite blind för sådant eftersom hans femåriga dotter alltid springer runt i krona och prinsessklänning...
 
image158

Mätt & belåten


Lagade chili con carne på Antons vis idag - det är den godaste! (Ja, ja...kryddpåse från Santa Maria..got us..men fortfarande den godaste!) Efterrätt bestående av pannkaka och honungsmelon framför teven. Teve-tisdag: Ugly Betty, Desperate housewives och Christine... Man kan ju inte vara annat än nöjd.

Grus i ögonen


Jag har äntligen fått tid till att läsa klart och skriva recensionen angående värderingar. Utgick från Röd åklagare - en kvinnas berättelse om brott, makt och korruption i Kina av Xiao Rundcrantz. Mycket intressant men jag är alldeles för trött för att skriva ett enda ord till.

SM-guld, SM-guld, SM-guld


Stort grattis till "småttingarna" - Sam brons i USM trampolin och Tim silver i JSM trampolin.
Fin utdelning även i SM trots att vi egentligen bara har en senior: Tim & Micke guld i syncron
- och idag tog Micke SM-guld i DMT på stora Winners Final. Jag är mäkta stolt över våra gymnaster.
Allihopa - inklusive Adde och Sabina som har stort potential. Toppenhelg. Nu pausar vi i tre dagar och
sedan åker vi på tävling igen på torsdag. Vila kan man tydligen göra någon annan gång...

Huset fullt, version 2


Lägenheten är full av människor den här helgen - jag, Lisa, sex av mina trampolinare, Lisas pojkvän + en vän. Trångt skulle man kunna tro men mest faktiskt bara mys!


What a couple


Vickan & Elin, pardisco för Knut Säborgs dansstudio. Jag ger mig... Det är okej att ni slutade med trampolin tjejer, även fast jag saknar er, för ni rockar på att dansa!
.

image157

I love u, guys


Vaknade upp i lillasysters säng, hemma i Örebro. En Hästens med hiss i både fot- och huvudände, jag låg som en prinsessa. Tågade ner till köket för frukost - och jag tycker att jag har ett rätt välfyllt kylskåp - men...vid närmare eftertanke: Kanske inte. Här fanns färska frallor, salami, skinka, herrgårdsost, brieost, grönmögelost, juice, paprika... Åkte till trampolinträningen och körde ett riktigt bra långpass med Adde & Sabina. Hamnade på en uteservering tillsammans med Jocke, riktigt nice. Spider-Man 3 och sedan pizza tillsammans med Adde och nu hänger jag med lillasyster. I love u, guys.

Back in town (hit går E20)


Dagens iLike: E20 norr - Millencolin

Så säg att du förstår mig.
Säg att du känner dig lika liten som jag.

5 dagar, 17 timmar, 19 minuter, 11 sekunder


Nedräkning.

Typ som en kontaktannons men ändå inte


Flicka tillgänglig för Spider-Man 3 i helgen. Company?

C-men (ett spex med genvägar som artar sig)


Var idag och såg mitt andra Teknat-spex. Mycket roligt! Tobias regisserar i år, alltid roligt med lite inside information. Grym musik; Bonnie Tyler, Metallica, Green Day... Manuset går ut på evolutionsteorins uppkomst, då Darwin efter ett mord på British Museum styr kosan mot Galapagos tillsammans med pirater och psykologer - och i bakgrunden lurar hotet från den onda sammanslutningen... Även Carl von Linné spelar en avgörande roll - mycket aktuell grabb det där. Kvällen började och slutade på Eko-cafét (nu ljög jag lite...kvällen slutade på McDonalds...), en annan påtaglig trend. Bra kväll, klapp, klapp!