Ska fotbollsåret 2008 behöva börja såhär?


Inte okej.

Angående nyårslöftet: Uppföljning 3


Jag har varit galet dålig på att träna, har blivit två promenader sedan jag avlade mitt nyårslöfte och inget mer... Men nu ska det bli ändring, köpte kort på Nautilus i början av veckan och har kört tre dagar i rad. Imorgon blir det badminton (ja, badminton av alla sporter...). Sedan ska jag vila så jag orkar lyfta fötterna på jobbet i helgen.

Hey you, can I breathe if my chest is covered?


Dagens iLike: Once - Sophie Zelmani

Mini-catwalk; too sexy var det ja...

image359


Ja, såhär snygga ska vi alltså vara i
helgen...

Vi använde samma karamellfärg till gräddsåsen som till cupcakesen...


image354
 
(Eller så är det rödbetor i, välj själv den version du gillar bäst...)

Too sexy...


Såhär snygg ska jag vara i helgen när jag jobbar på Nike-konventet...
(Och nej, jag har inte valt kläderna själv.)
.

image353

Favorit i repris


Morfar: Jaha, så du var ute på Klaras igår?
Jag: Nej, vi tog det lugnt och tittade på film hemma hos Louise.
Morfar: Jaha, tittade ni på porrfilm?
Jag: Va?? Varför undrar du det?
Morfar: Jo, för jag läste i tidningen igår att tjejer tittar på porrfilm.

Jag borde inte visa det här...


image351


..för om jag visar att min lillasyster är vig kanske fler av mina kompisar vill ligga med henne - känn piken Adde, för jag låter dig aldrig mer komma nära henne igen! (Tur att hon grimaserar, det minskar risken och ökar oddsen...) Men jag är, hur som helst, imponerad och det var det som var poängen.

Happy birthday to you


Rockbjörnen 08 + Lisa 25 = sant

Jag funderade länge på vad som skulle kunna matcha Lisas födelsedagspresent till mig
men nu har jag minsann kommit på det.


Söndagsmorgon


image348

Lördagsutgång


image347

Vinterkvällar i Uppsala är fantastiskt fina. Jag vill sitta på Bullitt jämt och titta på alla ljus i träden.

Fredagsutgång


image345

Angående nyårslöftet: Uppföljning 2


Som vanligt går jag ut hårt. Häromdagen kom jag på mig själv med att föreslå stegräknare och gå-stavar till Monique. Det hade jag aldrig trott om mig själv. Gå-stavar är visserligen vettigt men jag tror jag vill ha det mest för att de med rosa blommor på Stadium är så söta. Och steg struntar jag egentligen i, jag är mest bara nyfiken på hur jag förhåller mig till antalet rekommenderade steg (10 000 per dag) plus hur många steg man går en dag i butiken.

Angående nyårslöftet: Uppföljning 1


Promenerade till och från jobbet igår och idag har jag & Monique powerwalkat till Gränby Centrum och ner till Österängen, tyckte inte det räckte så vi gick ett varv ner till Vaksala torg och runt Österängen igen, var fortfarande inte nöjda och gick ner till Vaksala torg igen och runt Österängen... Rundan avslutades på Willys där följande inköp gjordes (ja, jag är stolt över mig själv):

1 l ekologisk mjölk - Röda linser - Gröna linser - Krossat linfrö - Solroskärnor - Proviva - 
Korngryn - Gainomax Recovery - Gul lök - Handtvål

Och that's it. Utan att jag ens tänkte på att jag skulle handla bra och nyttigt. Slutsats? Det är smartare att handla under träningsrundan än efter skolan (och definitivt bättre än att handla efter jobbet!) på fastande mage.

Hemligheterna kvinnor inte trodde att män visste


Läste en underhållande krönika av Jonas Cramby, grabben som vet mer än han borde. Det är ingen idé att låtsas, Cramby skriver bland annat i sin krönika...

..att grabbar vet att vi tjejer inte sminkar av oss de första fyra gångerna vi sover över. (Klockrent!)
..att grabbar vet att vi tjejer fortfarande relaterar alla typer av relationsproblem till Sex and the city (trots att vi nuförtiden ser på Ugly Betty och Desperate Houseviwes) och att alla tjejer identifierar sig med Carrie och att vi alla har varsin egen Mr Big. De tjejer som gillar Aidan vill ha en händig myskille, de tjejer som gillar Big tycker om dominanta alfahanar.

Cramby identifierar sig själv med Jack Berger; konstnärlig och charmig men med ett ganska bräckligt ego och ovanan att göra slut på post it-lappar. (Men att det nästan aldrig är någon som föredrar sådana...)


P.s.


Ett annat löfte jag har, som är konstant då McDonalds serverar El Maco, är att äta El Maco så ofta som möjligt... I fredags åt jag El Maco Grande men den var inte alls så bra som El Maco var back in the days; den blev för stor och köttig och dessutom hade de slarvat med salsan... El Nacho, däremot, är mer som El Maco ska vara! (Testade igår.) Dock är det nachochips i, vilket är weird, men ändå bra.


2008 års nyårslöften


1. Jag säger bara körkort!
2. Beach 2008! Jag ska träna regelbundet; och inte träna fyra gånger i veckan - i en vecka - för att sedan pausa en månad och sedan börja om på samma vis...

Är det nyår så är det


image343

"How can you break my heart? You don't even know me."


Tillbringar ännu en kväll under täcket framför Talk to me. Riktigt fin miniserie, kanal fem visade de två första avsnitten igår och de två sista avsnitten idag - och för första gången på länge tycker jag det är riktigt skönt att få vara ensam hemma utan sällskap.

"Du ser inte på mig likadant längre. Ibland är du inte närvarande."


Ligger under täcket och tittar på Talk to me och dricker mineralvatten - och det är precis lagom för ikväll.


I år är jag fulare än förra året...


..såhär på nyårsdagen är jag rätt sliten efter fest in på småtimmarna. Men igår var det bra!

image341