Om vi förlorar varandra här i vimlet

Dagens iLike: Dom sista drömmarna - Lars Winnerbäck

Och det
här kan vara det charmigaste. (Hur kan en femåring komma ihåg den texten?) Och jag vet inte vem pappan är men han bara måste vara rätt ju! Spana in det här också!

Favorit i repris

Examensklänningen får komma till nytta igen när jag ska på galamiddag med Robin och Simon. Robin är jag inte ett dugg oroad för men vi har aldrig sett Simon i kostym...tills Robin hittade den här gamla bilden... (Så nu är vi ännu mer oroliga...)


Viktoria, det finns ingenting i hela världen som är så fint och bra som du!

Lycka till på danstävlingen i England! Kick ass! ;D Du är grymmast!
.


Skål, jag har tagit examen!


Klänningen jag ska ha på min examen heter "Dream six"...

..och kommer från kollektionen "Hunting". Yeah...


Väl värda en bamsekram!

Yes, streetkungen själv gav mig en bamsekram för väl investerade pengar. Do I love them? Yes.


Bästa svängen, Hökarängen!

Hamnade i Stockholm och hemma hos Sara i fredags kväll. Ironiskt nog hamnade jag och Lisa i Hökarängen på nattkvisten. Lekte Snowroller på tunnelbanestationen. Sov hemma hos Lisa och Ola Salos brorsa. Oh yeah... Sedan skönaste lördagen. Frukostbuffé på String och massa shopping på söder. The place to be.



     

Våra val vägleds av våra hjärtan

Igår bultade mitt hjärta för en underbar kappa och grymma sneakers! Sedan Buddys med Micke och utgång med Rebecca. Idag promenad i solskenet med Sofie. Massa god lunch och som avslutning mörk choklad med ingefära. Och en hel del pluggande... Examen på fredag!


Men vad gjorde Björn Gustafsson på Birger?

Att jag och Rebecca var där igår, inget nytt. Men Björn!? Och om han fick se oss skaka rumpa..! ;D (Yes, sådana vimmelbilder är alltid lite pinsamma i efterhand, men vi lovade att bjuda på det...)

     

Världens härligaste män

Svensk livsstilsserie från 2008. Avsnitt 1 av 6. Ann Söderlund undersöker olika arketyper av män och deras dragningskraft. Varför kan elaka och taskiga killar få så oerhört många tjejer? Varför vill ingen ha en "snäll" kille? Här möter vi kända och okända män som var för sig är helt olika men som alla har en sak gemensamt: Vi älskar att älska dem.

22.25 på tisdagar; stör ej!


I want to believe in more than you and me

I want to change the world...instead I sleep.

Dagens iLike: Keep breathing - Ingrid Michaelson


I'll be waiting in line, just to see if you care

Dagens iLike: Shiver - Coldplay

Otroligt...

..pirrigt!? ..stort!? ..vuxet!? ..tomt!? ..skönt!!
Jag har precis skickat in mitt examensarbete. Skål.

Honolulubrud gone lost...

Vi ska på fest  med surftema nästa helg. Trodde jag. Det var inget tema på festen, hur fick jag för mig det?! Snyggt om jag och Lisa inte hade börjat diskutera outfits; och jag hade dykt upp i shorts, bikiniöverdel och blomhalsband....