Oh, happy day


Ikväll bjöd David mig på konsert:

image436

Om man jobbar länge inom kommunen får man en guldklocka...


..inom skatepunken får man ett eget program på
P3. (Och de spelar min favvo genom tiderna; Penguins and polarbears från albumet Pennybridge Pioneers.) "Ja, vi kanske borde satsa på Afrika-marknaden, de kanske ligger lite efter och faktiskt köper skivor."

Dagens iLike: Mr Clean - Millencolin

The one


Ni vet den
superduperhypade klänningen som varenda bloggare skrivit om? Nu är det min tur... För gissa vem som betalade en sådan idag? Aha. Fast inte till mig utan till Linda... (Om ni behövde en anledning till att tycka om mig så kommer här en: "Klänningen!")

image435

Wannabe bilddagboken...


Olympiaden (personalfest för samtliga Stadium-anställda), voila!
The winner takes it all = the winner takes it ÅL?!

             

    

    

        

Som sodastreamad O'boy

How to make a good day:

- Ha kramkalas på jobbet. När personalen ska sprida sig över landet för sommaren är sådant helt okej.
- Glöm tvätten i tvättstugan men upptäck att du kan förlänga tiden för att slippa vika tvätten med en gång...
- Sällskapa med Lisen på Subways
- Glöm tvätten igen men inse att den åtminstonde är torr när du ska plocka ner den (13 timmar efter starttid...)
- Råka springa på Linda vid skolan, stå i hallen och prata fyra timmar
- Se till att bli överraskad av kvällsbesök från Sofie & Jenny, ät muffins och drick té på balkongen

P.s. Är du sugen på köttgryta, cevapcici, muffins, torsk, bacon, spenat, hari cuverts, linsbiffar eller oxfilé är du välkommen hit - jag försöker att äta ur frysen... D.s.


Det var sista gången jag använder glasögon och kjol som sitter ovanför naveln

Det var det värsta... Idag på lunchen vinkade en liten bebis till mig, varpå mamman utbrister: "Men sötnos, vinkar du till tanten?" 
TANT?! Och ni frågar varför jag så sällan använder glasögon...

       

I'll love you 'til the end


So if you don't hear from me for a while, it's not because I don't love you, it's because I do.

Hur länge får man egentligen sitta uppe på nätterna och titta på OC? Och hur mycket är egentligen okej att snyfta över en teveserie? Har lånat fjärde och sista säsongen av Micke; och jag som inte tycker om när saker tar slut. (Vilket inte är en lam ursäkt för att jag inte sett sista avsnittet av Vänner ännu. Det är bara kasst gjort.)
 

Jag älskar att Filip klädde ut sig till Krokofant i dagens avsnitt av High Chaparall


Och det är inte ens min humor. Men det var kul ändå. Och så tycker jag verkligen om Tears dry on their own med Amy Winehouse.

image420

Mi casa, su casa


- "Åh! Tuggummi, jag tar ett! /.../ Du, jag lånar din jacka den här veckan också! Åh! Jag hittade ditt Juicy Tube i fickan, vilken tur! Jag tar lite!"

Charmen med att ha en bästa vän... (Och alla vet ju att man själv framgår som smartare om man umgås med någon som inte är riktigt lika smart...)

- "Åh..jag har massa grus i skorna... Jag lägger det i fickan så länge!"

image419

Ål in


image418

Bussen gick från Uppsala 05.45 igår morse och anlände imorse vid 05. 24 h med gigantisk personalfest, 1 500 Stadiumanställda från hela Skandinavien på plats i Norrköping. En heldag i helkroppsstrumpor på temat The winner takes it all - och vår butiks tolkning The winner takes it ål. Volleybollcup som blev världens största, trerätters, liveband och bra folk. Och det är inte på alla personalfester som Markoolio spelar... Grym dag! (Idag sover jag, halva gänget jobbar... Stackare...) Ovan, tjejerna i butiken.

I wanna see it painted, painted black


Dagens iLike: Paint it, black - Rolling stones
(Alla vi som älskar Bullitt klappar nu...)

image416

Mmm, den här deodoranten luktar så gott att jag vill slicka på den!


image415

Dove - go fresh - cucumber & green tea scent
(Låter helmysko men är en tiopoängare!)

Så går det när mamma är bortrest och storasyster är utflugen ur boet...


- VikTURia - käk å tv, brb ! säger:

hahahahahahahahahaha

- VikTURia - käk å tv, brb ! säger:

jag sa till pappa för typ en halvtimma sen "jag är jättehungrig" han svarade då "okej, men då börjar jag med maten då.." och jag har hört hur han har hållt på där nere i köket. så nu tänkte jag gå ner för att hjälpa honom att duka. hahha då står han där å har intruktionsboken öppen å håller i filmkameran. hahahahaha. är inte det lite äkta våran fader ? hahahaha

- VikTURia - käk å tv, brb ! säger:

hahaha, och nu kommer part 2 of the story. hahaha, berättade samma sak för elin, varpå elin svarar: jahaa, ska han göra ett matlagningsprogram?

- VikTURia - käk å tv, brb ! säger:

hahahahahahha


Snacka om galghumor

.

image412

10 av 10


Fyran visar Sprängaren, och jag har inte sett den på evigheter, men jag har för mig att jag tycker det är en av de bästa filmer Sverige producerat. Zappar med Callgirl on Manhattan, riktigt underhållande serie. Och på tisdag börjar Gossip Girls igen!

Där ögonblick blir till evighet


Jag har saknat sommarnätter och att smita ut spontant vid midnatt med trevligt sällskap för att stanna ute i värmen tills det blir ljust igen. Jag har saknat spontanitet, jordgubbar, bara ben och hur sommar luktar. Igår när jag & Lisa skulle iväg på fest sjöng en hel kör
Visa vid vindens ängar och det var så fint att vi blev nostalgiska och var tvungna att stanna trots att vi redan var sena. Och idag blev det årets första dag i bikini!

Cute nostalgi


Gassan.. säger:

hehe vet du, ja gick till gränby från stan, ja orka inte vänta på bussen, sen när ja kom till tunneln mellan kvarngärdet och gränby så smög sig lisa bakom mig och skrämde mig. hon va ute och gick, så hon hängde med en sväng och sen när hon gick så sade ja till henne att säga att ja skulle höra av mig till dig lite senare, men sen påminnde hon mig att ni inte bodde ihop längre,,


Abstinens?!


En vecka har gått sedan Valborg och jag är uttråkad som få. Jag behöver aktiveras.


St Johannesgatan goes karneval


Bilden nedan gick ut tillsammans med inbjudan till lördagens fest. Jag undrar vad jag ska ha på mig...

image411

Äppelkladdkaka á la Sara


Sara bakade till fikat igår och jag kände att det här receptet bör spridas...

1 ägg, 2 dl socker, 1 dl smält smör, 2 dl mjöl, 1 tsk bakpulver, äppelklyftor, kanel, socker

Vispa ihop ägg och socker. Blanda mjöl och bakpulver, häll i smeten och rör om. Häll i smöret och blanda. Bred ut smeten i smord och bröad/sockrad form (20-25 cm i diameter). Stick i äpplen, strö över kanel och socker. Grädda i 175 grader i 30-40 min.

Kvällens drink: Mr Cowboy


Missat dörrvakten på MM-baren som den strippande
Mr Cowboy på fyrans Talang? Adde trodde de hade gett honom sparken men icke! Kvällens drink var till och med döpt efter Christer... Dock inte särskilt mycket talang. Det hade däremot killen som sjöng Walking away, bättre än Craig David själv.

Nej, Louise, det var inte oktoberfest utan Valborg...


image409     image410

Likheten är ju pinsamt slående...

Och hemma sitter en av, förmodligen, världens stoltaste tränare

    
image408

Kim, Jonas och (min) Tim lyckades hoppa till sig ett lag-brons i DMT åt Sverige på junior-EM och här hemma rinner glädjetårarna hos såväl tränare som anhöriga.

Nej, vaddå 80-tal?!


              

Veckans moderniteter ser ut som rena rama 80-talet... Vickans nya locktång (som jag fick världens burr av), leggings, rosa läppar och bruna kinder, stora örhängen och som pricken över i; hennes nya elgitarr!

Du är inte klok...


..Madicken! Ligger i sängen och tittar på Astrid Lindgen, dagen efter en fantastiskt rolig Valborg är det en perfekt sysselsättning. Nu brunch och sedan hem till Örebro för att hälsa på, och ikväll blir det re-union med några av tjejerna. Typiskt att det ska vara hyfsat dåligt väder där och vara hyfsat fint här.