This is me going out tonight


Pennybridge Pioneers

Nästan allting packat i lådor, nu åker jag hem till Örebro för att ladda inför söndag: den stora flyttdagen... Uppladdningen består av grilla med mamma & pappa samt inflyttningsfest hos Louise å Bodde. Får se hur bra den uppladdningen fungerar! Nu tåg och äntligen hinner jag läsa massa Eclipse. Pics från SM får vänta ett par dagar till. Bjussar på en från Tylösand så länge.


SM-framgångar för Uppsala

Publicerat i UNT 26 maj 2010:


GYMNASTIK.
Under den gånga helgens trampolintävlingar under ungdoms-SM i Halmstad lyckades Uppsalaflickornas Jenny Sjöberg och Tora Brorsson båda kvalificera sig till final.


Jenny Sjöberg låg efter kvaltävlingarna trea och Tora Brorsson femma. I finalen förbättrade de sina placeringar ytterligare och Jenny tog hem silvret och Tora slutade på en fjärdeplats.

För föreningen tävlade
också Åsa Magnusson och Zeenat Österberg som båda gjorde sin USM-debut. Åsa Magnusson hade en liten miss i sin annars så säkra hoppning, men gjorde ändå en mycket fin prestation och slutade på en elfteplats. Zeenat Österberg hoppade tyvärr ut i sin obligatoriska serie, men gjorde en mycket fin andra serie och slutade på en 17:e plats.
Tyvärr drabbades två av föreningens tävlingsgymnaster, Mikaela Tallkvist och Hedda Brorsson, av skada respektive sjukdom strax innan tävlingshelgen och kunde därför inte deltaga.

Dessutom knep Uppsalabon Amanda Alonzo (född 1993) SM-guld i DMT (dubbel mini trampett) i seniorklassen. Amanda bor i Uppsala men tävlar för Upplands Väsby Gymnastik Klubb. Även Madeleine Stjernberg (född 1991) också bosatt i Uppsala men tävlande för Upplands Väsby tog hem SM-silvret i damernas seniorklass.Tillsammans tog dem båda hem synkron SM-guldet.

Väldigt mycket SM just nu

Samtidigt som vi tävlade gymnastik-SM i Halmstad dansade lillasyster disco-SM i Västerås - och hon dansade sig till en silvermedalj. Grattis, jag är så stolt över dig, Viktoria!




Svenska gymnaster prisas

Publicerat av TT idag 08:47

Två svenska gymnaster, Tim Lunding och Veronica Wagner, får Internationella gymnastikförbundets utmärkelse World class gymnast award.

Trampolingymnasten Lunding prisas för sitt VM-silver i dubbelminitrampett och Wagner för att hon gick till 24-final i VM i London i fjol. Endast en svensk trampolingymnast har tidigare fått utmärkelsen, Nils Melkerud 1999. Senaste svenska gymnasten inom kvinnlig artistisk gymnastik som fick motta utmärkelsen var Madeleine Thörnqvist 1991.


Caught in a moment


Söndagspyssel

http://www.blocket.se/vi/27527399.htm
http://www.blocket.se/vi/27530435.htm
http://www.blocket.se/vi/27530644.htm
http://www.blocket.se/vi/27531685.htm

Grattis Hedda till SM-guldet!

Efter en hamburgare, en glass och en rulle colagodis på läktaren hade Uppsalas Black Hawks cheerat till sig ett guld! Hoppas kunna använda samma rubrik nästa helg efter gymnastik-SM!


Frivolten Cup (vi från Uppsala sparade lite på krutet och väntar med medaljerna tills SM nästa helg..)


En bild säger mer än 1 000 ord

Men ni kan få en ledråd: Lil'sis


Going home

Nu ska jag betala min tacksamhet för dagens present, Filippa K-portmonnä, i natura. Dags för ryggmassage.
Song of the day: Girls don't like boys, girls like cars and money...



In the mood for black

Heldag i Stockholm som avslutades på Barkaby Outlet, kom hem med svarta skinnsandaler från Vagabond, ett skärp från Rules by Mary och (tack Artin för) portmonä från Filippa K.





Kors i taket!

♥ rent badrum, särskilt när "någon" annan städat - på eget bevåg.

22.19

Precis hemkommen från jobbet, blev en storhandling på vägen hem och nu står maten ÄNTLIGEN i ugnen... Det här med att jobba till 20.15 på lördagskvällar är inte helt okej.

Mom, you're always with me

Mamma, jag vill ha en sak av dig. Som jag inte kan köpa till mig själv. För det är till små eller stora barn från en kärleksfull mamma. Och jag vill verkligen, verkligen, verkligen ha det! Mina tårar började rinna när jag såg det. På riktigt. Så fint. Så nu vet du vad jag önskar mig i födelsedagspresent! (Även om det är långt kvar. Och jag önskar mig fortfarande de underbara SIA-vaserna också.) P.s. Halsbandet finns på http://www.o-rasa.se/


That's love

Jag har varit kär i Artin ungefär fyrtiosjumiljonertrehundrafyratusen sekunder. Ungefär alltså. (Om jag räknat rätt.)


Hur många rutor gör mig glad?

Fyra. Stora. Med polkagris.


Jag tycker om trampolinmammor; särskilt de som är engagerade och underhållande


Ballerina kladdkaka, helt klart godast att doppa



Någonting att berätta

Jag och Artin har blivit tillfrågade om att bli gudföräldrar till det här lilla underverket! Vilket underbart förtroende!