På framsidan igen


In 20 years you will be more disappointed by what you didn't do than by what you did

De förstod redan på Mark Twains tid.


Cravings


"Dagens nyheter"


Nyhet på Gymnastikförbundet




Året som gick

Jag
Kuskade runt på Svenska Cupen, SM och Frivolten Cup (men så ser i och för sig varje år ut). Blev arbetslös. Var på Grönan med trampolinbarnen och Janlöv, samtidigt, försökte dela mig i två... Torkade tårar under föreställningen The Last Bounce, världsklass att få umgås med syrran, Lisa å Robin samtidigt - syskonkärlek x 2. Gjorde comeback på rikslägret, det var som att vara 14 igen. Var i sommarstugan med lillasyster, det var som att vara liten igen, underbart. Fick jobb - fick ett annat intressantare jobb (samma vecka...).

Vi
Köpte en ny säng, förmodligen världens skönaste säng. Flyttade från Östra Ågatan och flyttade in på Storgatan. Åkte långfärdsskridskor, det trodde ni inte om oss va?! Fick den stora äran att bli gudföräldrar. Var i Romme och åkte utför. Var på världens bästa sommarfest, tvådagars, på Gräsö. Var i Askersund med hela fina tjejgänget plus Boddis. Var i sommarstugan, som vanligt regnade det hela tiden när Artin var där, han har fortfarande aldrig badat i sjön... Presenterade fenomenet pulka för Lucas, massa kul. Var på Bästkusten med heeeela familjen Boberg.

Livet
Lucas föddes, big happening, small baby. Morfar fyllde 70 och vi fick hela familjen passa på att njuta av soliga Cypern. Hedda kom med i landslaget i trampolin. Hedda kom med i landslaget i DMT (kruttjej!). Lillasyster fyllde 18, helt fel i logiken, hur kan hon ha blivit 18 när jag fortfarande är 21...?! Artin fyllde 26, nu närmare 30 än 20... Danne däremot fyllde 20. Louise & Bodde förlovade sig.

This year was awesome!

This is my happy new year


Tolvslaget, kärlek till er!






Nyårsmiddag; finns det hjärterum så finns det stjärterum

 















Annandagen i Odensbacken

Klassisk annandagsmiddag med farföräldrar, faster och kusiner: Kalkon!

  

 


Juldagen i Örebro





   
 


Julafton i Uppsala

 
Artins kusin Steven & Artins mamma Linda / Artins mormor

     
Artins ingifta morbror Ahmad / Artins moster Liona                                     

  
Artin / Artins mamma

Lilla julafton med Tiger & morbror






Julen varar än till påska

Sen summering av julen: Tack, tack, tack för alla fina julklappar! Det har varit en fröjd att få inviga fina kläder, smycken, parfym och skålar. Öppna spisen ska upp på väggen och för pengarna ska det investeras i en systemkamera (!!!).


Kan ni gissa vad mamma & pappa fick?

Ledtråd nummer 1
Sedan starten 1996 har mycket hänt. Idag förekommer över 300 plagg och 75 par skor. Antalet peruker är åtta. Kostym, dekor, rekvisita, ljus och ljud fyller 300 kubikmeter, vilket motsvarar tre stora lastbilar. Rolling Stonesbrukar ha ytterligare 50 trailers när de turnerar, men hur mycket bättre blir det?

Ledtråd nummer 2
Har fått publicitet via projektet ”Vi kan mer” och Titan Televisions TV-serie som visats på SVT. Blir biofilm till årsskiftet 2010/2011 och har även fått publicitet via förlaget Sellin & Partners bok ”Shaken not störd”.

Ledtråd nummer 3
Ensemblen består av 38 skådespelare (varav 5 normalstörda), 10 dansare, 8 musiker och 3 körmedlemmar - som alla behöver scenkläder och smink. I den till projektet kopplade kommunen bor omkring 110 vuxna utvecklingsstörda. Omkring en tredjedel av dessa, trettio personer, har via sin dagliga verksamhet gått rakt in i svenskarnas hjärtan.