Tack för ikväll, guys

I Kanade firar de Thanksgiving två veckor senare än amerikanerna, favorit i repris runt andra advent då?!


Resultatet



P.s. Det var ingen som åt broccolin!? Kanske för att den var kokt?


Living the American dream (also known as Pecanatpaj)

Yes, idag testade vi att fira Thanksgiving! Vem kan säga nej till kalkon med stuffing, två sorters potatismos, sweet potatoe pie (med marshmallows..), stuvad lök, gräddsås, tranbärssås och till efterrätt Pecannötspaj (som Gassan fått en hang up på och kallar Pecanatpaj..mycket kul..paj med Pecanater i).

Vad jag är tacksam för? Att få leva ihop med Artin, att få vakna bredvid honom varenda morgon. Och allt det vårt förhållande fört med sig; som fin vänskap i gemensamma kompisar.








Gråt inte över spilld mjölk

Peter Harrysson säger: Häll bara ut Coco Pops över golvet och ät!

This is my mum!

Se hela filmsekvensen.



Jimmy Choo

Yes, tack vare Jenny, kom jag över både de svarta och de zebrarandiga flatsen. Men. De åkte tillbaka igen! De kändes helt enkelt inte värda pengarna.

 


Citerad

Tim Lunding, VM-silvermedaljör

Välkänd och uppskattad i trupp-, trampolin och DMT-kretsar men ännu lite okänd för oss andra. Tim Lunding, VM-silvermedaljören från St Petersburg, är en person som alla öser lovord över - inte bara för hans gymnastiska talanger!

2009-11-16
  


- En supergo' kille, alltid lugn och behaglig , säger idrottskonsulenten Therese Nordfors, som nyss kommit hem från VM-tävlingarna.


Trampolintekniska kommitténs nya ordförande, Louise Nordenberg, säger: - Jag blev alldeles nostalgisk och jätteglad. Jag har själv tränat Tim när han var truppgymnast i Örebro FK, och jag ska säga genast att Tim har utvecklat mig som tränare. När han var ungefär 13 år kom han och hans kompis Mikael Ström direkt in i vår tävlingsgrupp. De hade superkoll och vi tränare fick utbilda oss för att hänga med.... Tims vilja och drivkraft att utvecklas var otrolig. Han kom till våra träningar och hade  hängt på YouTube för att kolla in vad världsmästarna från Kina och Japan gjorde och så sa han: 'det där vill jag också göra'! Det var bara att lära sig!


Silver-medalj på VM!

Tim tog Sveriges första VM-medalj inom disciplinen; och det var ett silver!

Känns inte som så länge sedan Tim kom till DMT-träningarna hemma i Örebro och förkunnade vad han sett på Youtube-klippen från VM och skulle göra likadant. Nu sitter någon annan lillkille hemma och tittar hur Tim gör.

Håll utkik på
http://www.universalsports.com/gymnastics/index.html som förhoppningsvis även lägger ut DMT-finalen.




Ett Amanda Jensen-moment

Det finns två anledningar till att jag tittar på Idol: 1. Jag gillar verkligen livemusik. 2. Ibland blir det magi på den scenen; som när Amanda Jensen tolkade Hallelujah. Kirsti kallade det ett Hallelujah-moment (inte på grund av låttiteln...) men för mig var det ett så kallat Amanda Jensen-moment. Och ett sådant kom ikväll!

Mariette och Kalle, a k a Kalle och en kompis eller The Marionettes. Vilket Amanda Jensen-moment! Så bra var det!


Because I CanCan


På tal om Gassan

Jag tror inte han tycker om våra glas! Han dricker drinkar ur våra lattemuggar och cider ur våra gigantiska tékoppar..?


Jag försökte säga åt Gassan att inte lyssna på ljudbok och titta på TV samtidigt...

"men det är milla jugovich elller vad hon heter
och henne ska man bara kolla på"


Egentligen är det ingen idé att jag försöker eftersom jag haft tur i kärlek


In the mood for Jazz Club


Cabaret Colors

Snyggosar som fick följa med hem: Jazz Club, Charm och French Cancan