Chapter one: A new beginning

Inga mer skyltfönster, inga mer timmar i kassan, inga mer dockor, inga mer annonser, inte vika, galga, larma... Jobbade sista dagen på Stadium idag och börjar som marknadsföringsansvarig på ett dataspelsföretag på måndag.

Skål.

Wanted

Jag och Artin har tillbringat kvällen åt att spela Wanted. Kära vänner, signa upp.... (Såklart gratis.) Fortsättning följer.

Fredag den trettonde?

Skulle laga stuvade makaroner med falukorv...

..och upptäcker att det finns en deciliter makaroner kvar. Tänker att det åtminstonde räcker till en portion, för jag är verkligen sugen på stuvade makaroner. Men...

..när jag häller mjölken över de kokta makaronerna är den tjockare än fil. Trots att den har bäst före-datum idag. Jag tyckte väl den smakade lite weird igår! Uha!

Attans

Soda Streamern jag skulle få köpa billigt tog slut. 

Might as well jump. Jump!


Sodastreamad O'boy...

..coming up?


Inga ursäkter

Nej, jag har verkligen inga ursäkter längre. (Dålig kondition räknas inte.) Letar du bra runningskor? Adidas Supernova är helt oslagbara!
 



Vilket sagobröllop...

 

Kul att bruden kom på idén för att hon tycker hennes man är så lik ett träsktroll redan från början...

Som att svära i kyrkan

Jag lagar ICAs fiskgratäng med dillsås för 22 kronor hemma hos Artin. Kanske för en gångs skull är tur att han inte är hemma?

Ni vet hur det är med svenskar...

..ska alltid hitta saker att fira - för att få dricka alkohol... Ja, det är i alla fall vad de säger... Fick ett sms av favoriten idag, som hade koll på att vi firar 5 officiella månader tillsammans idag. Jag firade med glass. (För jag skulle aldrig äta onyttiga grejer en helt vanlig tisdag annars.)

Jag och Artin hittade en grym glass från Häägen Daaz när vi började dejta och fortfarande matade den andra med de godaste bitarna...som förstås är kakbitar!)  Nu har jag hittat något som slår den! Half baked från Ben and Jerry's. Kakbitarna OCH kladdiga bitar av brownies.

Så skål och grattis för oss!