Jag har minsann inte sett någon svart mjölk!

Synd, det var ju KOolt. Läs mer här.


Var ska vi sova inatt?

Måns Zelmerlöw gör Var ska vi sova inatt med riktigt bred skånska på Så ska det låta, jag äter korv stroganoff och dricker mjölk och jag är rätt nöjd med tillvaron. Snart kommer Amanda så vi kan kicka igång kvällen... Men jag hade förstås fredagsmys redan igår. Middag på Basilico och chips i soffan framför 24.

Har din mamma också Facebook?

"Annelie Nordenberg har kört polish på flygeln. Jättefint! Nu syns alla reporna mycket bättre :)" Eller blogg kanske? Fast den är i och för sig riktigt rolig... Tydligen har hon köpt korv som bara är ändar... Prinskorv kontra prinsesskorv?



Favorit i repris

Yes, tittade på Brothers and sisters - och det är adorable när Kevin tar med Scotty till banken för att öppna ett gemensamt bankkonto; och de kysser varandra passionerat utanför banken... Way to go!

Lite hemlängtan

Fast inte hemlängtan.. Uppsala är hemma. Men längtan efter familjen å Malin. Så nu åker jag hem! Inte nu...men på torsdag efter jobbet... Sedan kommer jag få riktig hemlängtan. Efter Uppsala alltså. För här finns ju Artin.

(Vi hade för övrigt en amazing helg - men det tänker jag inte berätta om. Inte för att det var något hemligt, inte alls. Det känns bara skönt att hålla sitt förhållande privat. Sedan kan jag ju ändå få påpeka att det var amazing...)

Game is on, Amanda

Jag behöver körkort. Amanda behöver körkort. Jag har hetsat Amanda att tävla med mig; vem som kan ta körkort först... Hon tyckte straffet för den som förlorade skulle vara att köra fylletaxi i en månad men jag vet hur jag fungerar...skulle jag märka att jag låg risigt till skulle jag lägga ner helt (igen)...så skulle jag ändå slippa. Så jag bestämde vinsten! Förloraren köper en hel outfit till vinnaren.

Nu jävlar! (Fast öppettiderna fungerar ALDRIG med mina jobbtider...)

Himlen runt hörnet?


Dagens iLike: The blower's daughter - Scala & Kolacny Brothers
(Original: Damien Rice)

Is this real life? You have four eyes!

Helt oslagbar, måste ses! Jag kör one-liners hela tiden...


Lagom söndagsfördriv

Simpsons gör om sitt intro, riktigt bra!