Huset fullt


Vi har sex grabbar boendes i lägenheten. Mina högljudda bufflar hemifrån - jag vet inte hur många gånger jag har skruvat ner volymen på högtalarna.. Men jag tycker om dom ändå. (Nästan alla av dom iaf...)

Det är över nu


Så har vi lagt fas 1-projektet helt bakom oss. Vår företagscertifiering för Livsviktig samarbetspartner är helt överlämnad till Akademiska sjukhuset och vi har skrivit klart slutrapporten för projektet Made with moral. I fredags såg vi ut såhär på examinationen, då vi gjorde en egen variant på ekomodevisning... Nedan: Lisa och Linda.

image156

"Too pretty for porn"


Kontring: Too ugly for mercy fuck.

Älskad eller hatad?


Undrar om mina grannar tycker om att jag kilar runt i lägenheten mycket lättklädd, särskilt med tanke på att vi inte har gardiner i typ något fönster ännu? Eller är det därför alla andra har sina persienner nerdragna?


Tiden går fort när man har roligt


Dags för Svenska cupen, deltävling två, till helgen och andra chansen att kvala till VM. Tim är klar med kvalgränserna, får se om vi lyckas med något mer? Hur som helst ska det bli toppen med tävling - och träffa mina kids igen. Sedan väntar Valborg och fest, sedan är det snart dags för SM och Walnut Awards. Däremellan ska jag antagligen hem till Örebro någon sväng, bör fixa röntgen och svänga förbi tandläkaren. Och träffa familjen. Lillasyster var här i helgen, lilla hjärtat!


Housewive


Jag tror att jag är världens bästa fru, och min sambo håller tydligen med. Hon föreslog att jag skulle certifieras (certifikat är rätt i tiden...) och att hon kan fungera som referens. Perfekt om jag träffar den rätte; om han tvivlar på att jag är den rätta kan jag referera till certifikatet och Lisa, så är det klart. Imorgon kommer hon hem igen, finfint med det sällskapet igen, hon rockar.

Du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland?


Jag behöver dig igen, igen, igen.


I have the fire burning desperately but you're controlling me


Dagens iLike: Release me - Laura Sweden

(Och helt plötsligt önskar jag att Saab får ensamrätt i reklampauserna...)

Apropå snygg naken


Programledaren ser ut och är som den unga entreprenören Niclas Wikström - a k a Pitepalten. Teddy Rydberg, vilken feel good-människa! Och grattis femman, till ett program som är bra för människor.

Förlåt mig, mamma och pappa


- jag har festat med Brynäs-spelare. Och kul att jag framställde mig själv som ett pucko. "Jaha, så du spelar hockey? I vilket lag? Jaha, Brynäs, med alla dom andra här, såklart...  Så du pendlar från Göteborg då eller? Nej, just det, det är 60 mil... Spelade du hockey i Göteborg också?" Klart jag förstår att man inte hipp som happ flyttar till Gävle och börjar spela hockey i A-laget utan att ha spelat innan...men jag syftade på kontrakt för andra klubbar..egentligen... Men men. Det är smällar man får ta. Gabbys hår brann, så det tog lätt all uppmärksamhet...

Man kan lära sig mycket av att arbeta vid stora evenemang


Idag lärde jag mig att man inte ska fokusera för mycket på kändisar - för då glömmer man lätt bort den fokus man behöver på sig själv. Paolo Roberto står vid fikabordet och sträcker sig efter godis, då en kvinna - som också står vid fikabordet - sträcker fram sin hand mot hans, eftersom hon tror att han är på väg att hälsa på henne... Mycket lustigt.


Man lär sig nya saker varje dag


- som t ex att holländska, tvättade, fnask luktar gott...
(Tack Micke, oumbärlig information. Not.)

Tighta, låga jeans är uselt


- därför investerade jag i ett par nya jeans; mörkblå stuprör. Fortfarande tighta men inte alls lika låga som mina mellanblå stuprör. Så är det.

If I lay here


If I just lay here, would you lie with me and just forget the world?

Sug efter NY


Igen. Come on. Jag vill åka till New York. Igen.


Utsidan


Vet inte när jag hade jeans på mig senast. (Jo, häromdagen, men ändå...) Har fastnat i leggings-träsket. Först leggings till klänning och nu leggings till kjol. Införskaffade mig en svart förra veckan, passar finfint till lös top eller ribbade linnen. Känns som mjukiskläder - fördelen är dock att man kan använda favvo-skorna till: Pumps. Det kan man faktiskt inte till mjukisbrallor... (Sedan ser det ju lite mer välklätt ut också, att inte kila iväg i mjukisar...) Tror dock jag måste ta mig ur det här imorgon
- men spontant känns inte ett par tajta jeans särskilt lockande.

Hänger


- det är liksom det vi gör. I like. Ikväll har Linda och Fredde hängt här (och Lisa, min sambo, såklart - hon är självklar). Marinerade kött och lagade egen potatissallad med rödlök och kapris, riktigt gott. Damn good. Dock gynnas inte uppackningen av lägenheten av sådana aktiviteter, men men. Det finns dagar för allt. Jag städade ju faktiskt gamla lägenheten och tvättade åtta maskiner igår, får väga upp.

Fredrik: Puss och hej, mina små fnask!
Louise: Vi är inte fnask, hallick-jävel! :o)
Lisa: Vi är inte fnask, vi är födda sådana här!

Och jag trodde inte att någon människa i världen lyssnade på samma musik som mig
- tills det visade sig att Lisa gör det. Ballt.


We don't hate them


- we just don't like them.

När gymnastik är så bra att man glömmer andas


NM i trupp igår, bra tävling. Had loads of fun with lill-Lisa. Dock hade vi riktigt urusla sittplatser - men tack vare Uffe fick vi finfina press-biljetter och plötsligt satt vi bäst. Gick upp tidig imorse också; städade igenom gamla lägenheten. Sen ut i solen, hängde i stadsträdgården med Lisa och Fredde, och nu kväll har det tvättats.

Life as I know it.

On the radio


My first time - och grattis till reportern som fick allt rätt, det är inte ofta. (Tro oss, vi vet...)
Klicka in på
sändningen 13.30, söndag 8/4..

Unga talanger med studs


http://www.na.se/artikel.asp?intId=1142039
- ibland får man hemlängtan skala 3:1.

Ny lya


Flyttat nu. Got a kombo; Lisa. Jag har min egen säng och mitt eget porslin.
This is great. (Yeah, me and my kombo är very svenglishka.)

Hello Africa


Jag trodde att Afrika alltid var hett och soligt - det är det inte. Dock perfekt golfväder den mesta tiden. Sedan har vi rökt vattenpipa så lillasyster blev helt waisted. Tror inte familjen har vidare bra inflytande på henne:

- Blås ut genom näsan!
- Varför?
- Det ser mycket coolare ut...

Nu ska jag sova, om tre timmar går tåget till Sälen. Bara mellanlandar i Örebro för att packa om och hämta skidor. Just det, sova är överskattat...