Jag omger mig visst av begåvade personer

Grattis min lilla discodiva till syster; guld i grupp, silver i dubbel och brons i singel!

My number one blev number one med hela Uppsala...

Grattis, älskling.
Årets krog: Hambergs fisk.



Känner mina vänner verkligen mig?

Eller är det jag som inte känner dem?
Fick den
här skickad till mig, av Majk, en fredagskväll...

Kan vi åka till Romme igen?

I had loads of fun.





(Det går bra med en weekendresa till vårsolen också.)

Royal

Pratar med mamma i telefonen, som vill förklara hur kunglig vår familj är... Lillasyster är döpt till Viktoria efter kronprinsessan (ja, jag hade en liten crush på prinsessor när jag var sex år...). Jag tog hål i öronen på kungens femtioårsdag. Pappa har namnsdag samma dag som Victoria och Daniel går ut med sin förlovning. (Visste ni förresten att Mats betyder bondtölp på estniska?!)

Och så var det ju en sak till... Mamma tror att pappa vill vara förlovad med prinsessan Madeleine. Han hävdar bestämt att det vill han inte, han har ju en så fin fru; men att han gärna skulle spela kort med henne. "Kort?!" frågar jag undrande, varför? Klädpoker eller? Samtidigt som pappa svarar att de ska spela Kung... (Tur för honom - men mamma suckar ändå över pappas bristande hjärnceller...)

"Jag ångrar att jag sålde min själ till Kanal 5"

Då kanske det inte är läge att ställa upp i ett nytt - utvikande - program, fröken Rosing... Blir man Plus-medlem på Aftonbladet kan man få läsa vad som hände med deltagarna efter tiden i huset. Hos mig får man läsa gratis! Larsa som vann Big Brother och äger nu Bullitt här i Uppsala.

P.s. Vilka sjuka läppar hon har nu! Och vilket sjukt program...
"Jag tycker Linda Rosing verkar vara en bra, smart tjej."


Det här med blått blod...

..nu när Victoria äntligen ska gifta sig med sin Daniel, blir han verkligen kung då? För jag har för mig att om man gifter sig med kronprinsessan kan man aldrig bli annat än prins?

Idag är hon riktigt fin, skrattar och skiner. Och är avslappnad. Nu kanske vi så småningom kan förvänta oss lite mer livfulla och hjärtliga tal från regenten då!?


Grillat faller mig i smaken

Roast på Berns, låter fint, precis min typ av humor... Roast innebär att frivilligt bli offentligt förolämpad, hyllad, häcklad, smutskastad och firad av en panel av de vassaste komikerna; däribland Felix Herngren och Magnus Betnér. Såklart är det en ära att bli roastad! Det innebär att man gjort intryck på omvärlden. Vem jag vill se bli roastad? Björn Gustafsson såklart.

How sweet it is...

..to be loved by you.


Mormor & morfar firar Alla hjärtans dag i Thailand.

När man är liten och trött...

Idag kan ha varit den värsta dagen. Jag tycker om mitt jobb nästan alla dagar. Men inte alla. Och även om man är stor och så väldigt klok så kan det hända att allting går på tok och fast man vet bäst som vuxna alltid gör så är man ängslig när ingen ser och hör. Lyssna! (Vem sjöng den här för mig när jag var liten? Jag vet att någon gjorde det..)


Älskling, kan alla förälskade par gå hem nu?

För jag vill att du ska sluta jobba och komma hem och fira Alla hjärtans dag. (It's payback time.) Och att matcha blommor och parfym i sängen är inte lätt! Men jag har en flaska rödvin och bakade nyss en chokladtårta och jag har tänt ungefär 70 ljus hemma hos dig. Och musik såklart! Så kom hem.

Alla hjärtans dag hann ta slut innan ditt arbete för dagen tog slut...
Men romantiken finns kvar.

Och du... Jag vet att du tycker jag är knäpp. Men jag var tvungen att ta med blombuketten jag fick av dig, hem till dig. Den var alldeles för fin för att stå ensam kvar i min tomma lägenhet.

P.s. Jag har nätstrumpbyxor på mig. D.s.

Amore

Jag och Sofie blev inbjudna till Valentinfest på Amore, designbyrån där Lisa arbetar. Och vilken fest! Organiserad speeddating med poängkort, en spådam, burleskdansare, hjärtformad pizza, DJ:s, brasor, bar med passionerade drinkar... U name it. Och såklart jawbreakers för dem som inte hade någon att hångla med!



        
     

Dåligt samvete?

Eftersom jag inte lagat mat på ett bra tag ägnades fredagskvällen åt:

  • Potatismos (på ungefär 2,5 kg potatis...)
  • Ugnsgratinerad falukorv
  • Hemmagjorda hamburgare
  • Tacopaj

Så nu har jag matlådor för ett bra tag framöver...


Vad som definierar en bra helg?

Jag tycker om att laga mat men den här helgen har det varit skönt att slippa... Bara massa mys!  

  • Började helgen finfint, gick ut och åt sushi med Artin. Ayakos i Luthagen, äntligen! Vi har pratat om det sedan i november.. (Eller, jag har pratat om det...) Sedan dubbelt upp, med godis och glass - och jag somnade otrevligt nog i soffan, helt slut efter veckan...
  • Lördagen ledig, faster och kusin på besök, blev sen brunch på Basilico efter skön sovmorgon; Calzone på färska råvaror, så gott!
  • Kvällsmat med fasters fläskfilégryta
  • Söndag frukost och sedan lunch vid 16...efter jobbet - helt värdelöst... Men god mat, Carbonara från Rififi (som annars inte alls är min favorit).

Fast det är väl inget att tala om med tanke på att Artin delade 4,3 kilo ribs med två kompisar ikväll...



Vårkänslor

Jag är trött på kallt och grått, har börjat få vårkänslor och vill ha trenchcoat och pumps å grejer! Ge mig lite sol så jag blir människa igen. När tussilagon slår ut blommar jag också! (Shoppade lite smått idag för att inpirera mig själv och inte bara krypa ihop i stora koftor, Uggs-kopior och mjukisar... Så jag köpte kjol och hårband i mjukis...det kan man väl ändå kalla mjukstart?!)




Join the movement

Jag köpte nya träningsshorts och har nu världens träningsvärk. Har man nya träningskläder måste man ju träna! (En gång per plagg är en lagom riktlinje...så nu behöver jag inte träna förens jag köpt något nytt igen...)


Nike women...

Lite motvilligt lägger jag ut denna...tagen syndigt tidigt på söndagsmorgonen.