Vad är grejen?

Lördag 19 juli, Palace i Norrköping Offrets axelbandslösa klänning blir neddragen av full man... (Från bekantskapskretsen.) Och alla vi flickor vet ju att axelbandslösa BH:ar lätt hamnar på sniskan om man drar i dem. (Man är alltså inte helt säkerligen safe för att man bär BH!) Offret tror inte att för mycket visades denna kväll...men...

Juldagen, Birger Jarl i Uppsala Offrets axelbandslösa klänning (en annan!) blir neddragen av full man... (En annan - men också från bekantskapskretsen! En annan krets visserligen...) Och som sagt vet ju alla vi flickor att axelbandslösa BH:ar lätt hamnar på sniskan om man drar i dem. Offret tror inte att för mycket visades denna kväll...men...

Vänta! Kom just på att båda männen heter Micke!

Rea är synonymt med "ÖÖÖÖÖÖH! FÖÖÖÖÖÖRTIOTREE!"

Och stökigt och vassa armbågar... Jag har ett blåmärke nästan på rumpan för att jag blev inputtad i ett skopodie!

Dagens iLike:
Broken strings - James Morrison feat. Nelly Furtado

So how can I give you anymore when I love you a little less than before?

Efter regn kommer solsken, efter julafton kommer juldagen!



Superkul utgång, jag menar, vem vill inte gå ut med den här mannen?? (Om ni förresten undrar varför ettan i min adventsljusstake fattas är det för att Gassan snott den...och använder som halsband...)

     

God jul



     
   


Definitionen av god jul? Videokonferens vid middagsbordet med mormor & morfar och badtunna med familjen!  

Dags för ett nyårslöfte?

Jag har tydligen börjat skaffa mig ölmage (eller liknande)... Okej att tröjan är en gammal Filippa K-goding som är fyra år gammal (wow!)..men ändå... Jag SKA börja utnyttja mitt Nautilus-kort bättre! (Okej..bättre...snarare: Jag ska börja utnyttja mitt Nautilus-kort!)


Superlovely

Lillasyster kommer och bor i Uppsala ända från juldagen till söndag. Längtar redan. Uppväger åtminstonde lite att julen hemma i Örebro blir så kort. Kan vi blanda in Jonna i leken?


Varför jag tittar på Gossip Girl?


De är heta!

I used to rule the world

Så lät Fredriks rara stämma igår på Bishop Arms igår kväll, vilken spelning! Erik's banned forever! Öppna med Coldplay, 10 poäng!

OCH JAG OCH LISA SKA GÅ PÅ COLDPLAY! 22 augusti... Vilket innebär att jag måste vänta i åtta månader... Jösses.

Dagens iLike: Viva la vida - Coldplay

Färdigt resultat - traditionsenlig lördagspic

Ingen Helan utan Halvan, ingen lördag utan Rebecca!


To be continued




I don't even think you know how far I'm about to go if you put your trust in me

Dagens iLike: Keep this fire burning - Alice


När andra ljuset brinner är snart lucia här, hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär

Kom hem halv fem imorse så idag har jag sovit och druckit cola... Och bakat lussebullar och fixat julklappar! Jag är näääästan helt klar! Andra ljuset brinner. (Sjunde luckan skulle ha innehållt min favvo, body butter!)


Sjätte luckan bjöd på personalfest


Önskan om en adventskalender...

Dags att öppna femte luckan! Och jag som inte ens har någon adventskalender... Inte ens en chokladkalender! Jag skulle vilja ha Body Shops julkalender! 24 sköna och väldoftande klappar!

En paketkalender helt enkelt, och mamma - jag älskade verkligen de små polkagrisarna och pennorna å sudden och alla påhittiga saker du hade i paketkalendern när jag och Viktoria var små, men det går att köpa färdiga...om du vill göra något fint för dina barn?

(Eller Vickan kanske inte behöver! Men jag...)

099-414 01, hallelujah

Uppringt 08-05-20 20.58

Jag som inte följt Idol på hela säsongen ville helt plötsligt verkligen se Alice i final! Kevin känns självskrigen. (Fast än så länge slår ingenting när Amanda Jensen sjöng
Hallelujah i förra årets semi!)

En annan favorit...


Jag dricker té och mormor röker vattenpipa... Oh yeah!

Fjärde luckan

Bjuder på en av de bästa bilderna som finns i familjens arkiv... Viktoria är sex år och kommer plötsligt ned i denna outfit...


Bär rött och bli bjuden

Läste en artikel där ingressen var: Kvinna, klä dig i rött och få mer julklappar. Röd färg gör män mer givmilda, visar studie. Det kan vara tidernas sämsta och mest opassande ingress! Det hela är sexuellt och funkar bättre på krogen än på maken, jag lovar... Röd klänning eller röda pumps på en dejt, oh yes, men ingen kille skulle väl ge mer julklappar till sin fru för att hon bar ett rött velourset?!

Tredje luckan!

Krossar mitt hjärta


Louise säger:

hahaha, var åt ni?

Jonna säger:

På kraka i långhuset i skolan

Louise säger:

haha, vad romantiskt....

Jonna säger:

Ja verkligen

Jonna säger:

Så underbart

Louise säger:

det är inte ens god mat där! kåren is the shit!

Jonna säger:

not anymore

Jonna säger:

Kåren har ingen bra lunch längre faktiskt

Louise säger:

har de inte?!

Jonna säger:

Ha

Louise säger:

jag älskade deras bröd!


IQ fiskpinne

Letade alltså efter en innebandyklubba idag...och hamnade vid telefonen för att nå Stadium på Sergelgatan. Ringer och ingen svarar... (De svarar aldrig på Sergel!) Men envis som jag är hade jag bestämt mig! Klockan tickade...fyra minuter..fem minuter..inget svar. Efter sex minuter börjar jag lyssna på rösten som pratar var 30:e sekund.

"För våra öppettider tryck ett. För att prata med en av våra säljare tryck två."

Så jag tryckte på tvåan och efter bara någon minut svarade en säljare... Grattis, årets rikspucko 2008. Hur som, glöm inte att öppna andra luckan!

Karma? Del II

OCH idag letade jag reda på en innebandyklubba till min kusin som knappt ens finns... MEN när jag kommer hem blir jag påmind om att min micro pajade igår kväll så jag kunde inte micra min matlåda som jag sparat för att slippa laga mat ikväll...

Betyder det att karma inte finns eller dålig karma??

Karma?

Jag hoppas verkligen att karma finns och inte är något påhitt, för nu har jag jobbat till stängning i butiken istället för de som går på ordinare schema jag vet inte hur många gånger. Och det är INTE kul att jobba till stängning. Särskilt inte när man har öppnat. Och särskilt inte när man börjat tidigare än öppning!


Så karma, om du ser det här, gör så att någon kan jobba till stängning åt mig dagen innan julafton, så jag får åka med tåget kvart i sex och slipper komma hem till familjen mitt i natten...

(Har jag tittar för mycket på My name is Earl?)


Här var det jul, här i mitt hus!



          

Housewive?

Jag visade aldrig mina cupcakes! Christmas cupcakes med pepparkakaskrydda som jag bakade i oktober... (Egentligen Leilas...)



Årets julkalender

- Åh! En säng! Den tar jag!
- Men..eh...nej. Det är min säng.
- Ja, men du delar väl med dig till en kamrat?
- Eh...jaaa..
- Då är det här min sängplats lika mycket som din nu då!
- Jaa..
- Vi kan sova varannan natt.. Eller varannat år..! Etta, pax!
- Tvåa!
- Åh, vilken otur, Lage...
 
Jaha, så vad tror vi om årets julkalender, Skägget i brevlådan? Jag tycker det har gått utför efter 1996 och Mysteriet på Greveholm; och jag tror faktiskt inte det är för att jag blivit äldre. Det var bättre klass förr, tänk Teskedsgumman, Sunes jul, Kurt Olsson och Ture Sventon. För att inte tala om Tomtemaskinen och Trolltider!

Första ljuset har tänts, dags att öppna första luckan...