Melody Club live


Jag och Fredrik var på en spelning med Melody Club ikväll. Katalin, mycket trevlig lokal. De startade med Stranded, från albumet Music Machine - som är helt grymt. Otroligt bra live, wow, vad A girl who's killing a boy gjorde sig. För att inte tala om Palace station, som för övrigt handlar om en nattklubb dit grabbsen gick när de var yngre - för att ha roligt, träffa tjejer och om inte annat shaka loss. Det brukade dock inte bli så; långt hår och tajta bralls gick inte hem i Växjö... (Fools.) Möjligtvis att jag saknade Colour ikväll - men det är okej, för istället lät de bli att spela Girls in the boys room, som enligt mig måste vara deras största misstag...

Kvällen avslutades med Electric, och kanske syftar titeln på sångaren? Jösses, vilken energi! Sista orden var "tack som fan" - mycket fräsigt att relatera till Jocke Berg, eftersom Melody Club startade sin karriär som förband åt Kent.

Dagens iLike: Wildhearts - Melody Club (mycket långsam version, live...)
- and the stars never shine for the wild hearts
.

65880-147

If you've got an impulse, let it out


Jag är ungefär särbo. Jag och Lisa letar efter en trea att flytta in i - och då blir vi sambos. Innebär det inte då att jag är särbo nu?

Det blev aldrig någon träning igår, too bad. Och inte idag heller; är inte helt pigg. Kompenserade med att köpa ett hänglås till skåpet på Nautilus och tidningen Elle Puls...

Dagens iLike: The sound of settling - Death Cab For Cutie

Beröm för bilkörningen


"Somebody actually complimented me on my driving today.
They left a little note on the windscreen, it said parking fine."

Damn it


Min mentor vägrar fortfarande att ge mig en guldstjärna - trots att jag tog upp honom som förebild inför hela teamet idag. Han hävdar att jag inte får någon förens jag har en kant.

06.30 - 09.00


Gå upp, kanske äta en smörgås, dra på träningskläderna, ta bussen in till centrum, knalla iväg till Centralbadet. Powerwalk eller trappmaskin på lugnt tempo (det är ju faktiskt tidig morgon...), titta på Nyhetsmorgon. Duscha, byta om, grabba Metro på vägen till skolan, äta havregrynsgröt. Ibland imponerar jag faktiskt på mig själv.

Lady tramp

Ja, det är där jag shoppar hemma i Örebro. Sug på den, du!

Very flatered


Fredrik har länkat till mig i sin "inte-blogg". Jag är hemskt smickrad.
(Och jag lovade att skriva om det här...)

Hellre komma sist än efter fyra sekunder


(!)


Love actually


"God only knows what I'd be without you."

Damn it


Hade krupit ner under täcket och sömnen var nära - då jag kom på att jag inte tagit ut linserna - och då kom jag på att linsvätskan ligger i skolan. Turligtvis svarade Lisa på ett sms trots den sena tiden; lösningen är koksalt. Så nu väntar jag på att vattnet ska svalna. Sova, sova, säng, säng, säng....

Every night is another story


Teambuilding med projektgruppen idag; lazergame, pasta på Kan-Doo och Singstar. Vi börjar bli en riktigt sammansvetsad klass, I like. Jag måste sluta göra aktiviteter på kvällarna, jag missar så mycket på teve... Tränade imorse, flitigt värre. (Kompenserade det med att äta godis och pannkaka idag....) Gosh, min blogg får inte tillräckligt med näring, jag vattnar för dåligt och på fel vis.

Words are very unnecessary, they can do harm.

Allting har ett slut


- och här kommer alla känslorna på en och samma gång.


Alla borde ha någon som Marcus


Alla borde ha en killkompis som jämför alla tjejer med en själv - och säger att tjejerna är toppen - men att ingen går upp mot en själv. (Sedan spelar det egentligen ingen roll om det stämmer - det är tanken som räknas; och det värmer.)

Nu fick jag lite hemlängtan.


Sooner or later in life the things you love you loose...


Sometimes it seems that the going is just too rough and things go wrong,
no matter what I do. Now and then I feel that life is just too much
- but you've got the love I need to see me through.
 

..just like before I know I'll call on you.



Det har varit en bra dag som avslutades med köttbullar, makaroner och film hemma hos Tobias. Fy skäms att vi inte setts tidigare nu när båda bor i Uppsala - upptäckte idag att det är fyra-fem minuters gångväg från dörr till dörr... Och så träffade jag Louise; vilket också var evigheter sedan - helbra!

Dagens iLike: You've got the love - The Source (feat Candi Staton)


Älskade lillasyster


Hålls flera olika trampolinutbildningar i Uppsala i helgen; jätteskönt att ha massa välkända ansikten runt omkring mig. Jonas & Cicci gick precis hem - och lillasyster frågade som vanligt: "Var det kul?" och "Vilken ålder?". Eftersom hon alltid frågar efter folk jag umgås med ålder, ville jag veta varför... Varpå jag får svaret: "Jamen, om det är killar vill jag ju veta om de är 25 eller 45..."

Har du aldrig sett amerikansk film?


- Du kan inte bara avbryta ett bröllop och ta bruden!
- Jo, har du aldrig sett amerikansk film? Det händer hela tiden.

Damn it


Det är faktiskt lite sorgligt.

Nu har jag börjat mitt nya liv - igen...


Det känns riktigt bra, jag är riktigt laddad. Den här gången är vi två om saken; och det känns bra att inte vara ensamstående... Jag & Monique har köpt Nautilus-kort. Gympapass, simning och gym. Idag var tankarna inställda på sol och bikini - för sablans vad varmt det var att springa. (Blir säkerligen bättre efter onsdag, när jag fått alla maskiner förklarade - och ett träningsschema.)


Jag vill se ut som du, gå som du...


Vi har mentorskap på skolan. Ny student blir adept till student i teamet över. Mycket bra. Min mentor rockar. Han är övertygad om att bullar är lösningen på allt, så idag fick jag en bulle. Han ska använda sig av ett guldstjärnesystem - och eftersom man sätter guldstjärnor i kanten så ska han sy fast en kant på mig. Annars har vi diskuterat färger på Gantt-scheman. Jag hade utformat ett pastellfärgat som han skrattade hjärtligt åt. Funderade på olika röda nyanser eftersom vi gör ett projekt för blodgivning - och då sa min vettige mentor åt mig att akta så det inte skulle bli morbilt...

Jag har inte fått någon guldstjärna ännu, jag förstår inte... Är det för att jag inte har någon kant än - eller är det för att jag inte förtjänat någon? Men, men. Jag fick ju en bulle!  

Vilken förlust


Det är alltid tragiskt när någon går bort. I Johanna Sällströms fall är det även en förlust för svensk filmindustri. Jag tycker hon var oerhört skicklig, bl a som Kurt Wallanders dotter Linda. (Filmen Mastermind rekommenderas varmt.)  

65880-145

Alla hjärtans dag - och en bra sådan också!


Jag har fått ett Alla hjärtans dag-paket! Jättegod choklad. Mycket smickrande, tack Fredrik.

Ikväll har jag varit i Stockholm med Pontus; på pilotinspelning av fyrans nya stora underhållningssatsning Tack gode Gud att du är här! med David Hellenius: "En dörr. Tusen situationer." Kvällen avslutades med smoothie av jordgubbar och passionsfrukt.

Idag åkte Lisa, too bad, har varit toppen att ha henne här. God mat, bowling, teve, film, mycket prat och Stockholms-besök. Vi rockade på dansmattorna på Heroen City i söndags! Stillade mitt shoppingbegär; på Puma-butiken i Gallerian. Hade aldrig varit inne där förut, det är en butik man inte riktigt lägger märke till... Men vilket guldkorn! Blev två stycken tröjor - en mörkgrå zip och en rejälare överdragströja - dubbelsidig; mörkgrå och svart, kan fungera som jacka när det blir varmare. Hade gärna handlat mera.

Het som få


Ja, det var jag igår! På armbågen...
Brände mig på ugnsgallret så nu har jag ett osnyggt streck som ömmar.

Tankeställare


Igår satt Lisa i klassen och trixade med någon tävling för att vinna en iPod, och ett av svarsalternativen för iTunes var iLike. Fånigt tänkte jag - och fick bita mig i tungan. Klockrent ju!

Dagens iLike: Ett tidsfördriv att dö för - Kent

Pojkar vill, tjejer kan


Jag & Lisa utmanade Fredrik & Viktor på bowling idag. Vi tokvann.

Bra dagen efter fest-dag


Frukost på sängen; baguette med brieost och äpple, juice och vitaminer...Sedan Värmlands nation; för brunch/"fyllefrukost". Mycket trevligt att sjunka ner i en skön nersutten fåtölj, dricka gudomligt gott kaffe, snacka och snana på folk till tonerna av Winnerbäck och Coldplay.  

Älskade trampolinbarn...


..ni skulle bara veta vad jag längtar efter er!

Någonstans har man i alla fall kommit om man vet vad man behöver


Imorgon blir det förfest hos Micke - helpeppat! Sedan utgång på Harrys; surftema, så blir det som jag anar kommer jag trivas som fisken i vattnet. På lördag ska jag sova ända tills jag vaknar. Dammsuga och fylla upp kylskåpet. Hoppa trampolin. Middag med Fredrik. På söndag blir det möte och shopping i Stockholm, sedan följer Lisan med till Uppsala; vilket är galet bra. Vill ha imorgon - och helg - nu.

Kan någon förklara boxarna?


Jag fattar nada.
Diesel box 6, 9 500:- (ordinarie pris 10 000:-)...

65880-144

Späckat schema


Först Nanny, sedan Vänner, Christine, Gilmore Girls och dubbelavsnitt av Grey's Anatomy...

Shoppingtokig? Jag skulle snarare kalla det handlingskraftig.


Har lagt av med mina shop 'til u drop-fasoner bra länge nu, så jag & Monique har planerat shoppingrunda i veckan för att råda lite bot på det problemet... Sedan blir det Stockholm med Lisa på söndag.

Rätt person på rätt plats...


Jag tycker verkligen om Skåne. Dialekten är het som få.

På tal om fin


Dagens iTune: You can't hurry love - Ola Svensson

Jag kan inte sluta vara lite halvkär i Ola Svensson. Tittar på SVTs websändning av Så ska det låta. Kvaliteten krånglar järnet men det får det vara värt. Hoppas hela tiden att laget med Anna Book  ska få bom-ord så Ola får sjunga. Och ja, jag vill att Stadium Sports Camp hyr in Ola som gästartist på invigningen i år med - omväxling förnöjer inte alltid... Jag delar gärna omklädningsrum med honom i sommar igen.

"Åh, vad fin du är."


Blir alltid lika glad när
Singeldagboken uppdateras. Antagligen för att de skriver sådär brutalt ärligt som jag skulle vilja kunna göra, för det är fräckt. Men det är skillnad på att skriva anonymt och icke anonymt. Sedan skulle jag vilja kunna skriva ett sms med texten "Åh, vad fin du är."  - och för all del; få.

Fint flyt


Första klass-biljett ner till Malmö och konduktören på tåget mellan Uppsala och Stockholm tyckte inte att jag skulle betala den vägen; eftersom jag ändå skulle få betala så mycket till Höllviken... Tack.


Dilemma


Nu har jag fått Friskis rekommenderat... Back to basic. Bättre priser men ingen simning.

I want to go home...


När mitt tåg från Malmö rullar in i Stockholm på söndag natt har sista tåget till Uppsala redan gått... Jag kommer inte hem.

Ska jag ta mig i kragen?


Nautilus vid Centralbadet tar 299:-/månad för träning och då ingår gym, bad och passträning. Skulle kunna vara en fin lösning; simning och passträning fungerar absolut - och min sjukgymnast har beordrat mig att gymma för knäets skull; vilket jag behöver maskiner till. Dessutom 1 000 gånger skönare för knäna att springa på band än utomhus på asfalt. Verkar vara en bra lösning. Då är det bara det där med framförhållning... (Och skulle inte jag jobba?)

Kvällsro


Sitter med en kopp av örttéet kvällsro. Passionsört, lavendelblomma, citronmeliss och pepparmynta. Tvättat massor idag, passat på bebis och haft UK-möte. I helgen blir det Höllviken utanför Malmö för Svenska Cupen i trupp, bankett och elittränarseminarium.

Club Prestige - ja, för nytänkande är ju dumt


Klaras lanserar lördagar från 20 år, klädsel feel good och givetvis spelas RnB i källaren, schlager på mellanvåningen och techno på övervåningen. Att de inte går under... Same procedure as every year, James --> same procedure as every saturday, bonehead! Sloganen Festen som aldrig tar slut stämmer väl; för om man aldrig börjar kan man heller aldrig sluta...

Oj!


Blev precis uppringd av Svenska Gymnastikförbundet. Jag har ett nytt, spännande mission på G!

På utvecklingssamtalet, ska man ha med sig mamma & pappa då?


Det var bättre förr...


Färsk pasta och rena strumpor


Idag har jag handlat mat och tvättat, haft möte med Pontus och varit på Akademibokhandeln.
Som jag & Lisa brukar sjunga (en riktig hit av Electric Banana Band):

"För pärmar och papper är det bästa jag vet,
jag älskar mitt hålslag och min gem-magnet
och bruna brev i C-format
och min egen ljuvliga häftapparat!"