Ny favorit


Jag och Jessica uppgraderade vår helgtradition att äta ute efter jobbet idag - med råge! Från McDonalds till Tavernan... Rekommenderas! Pizzan Karl-Alfred med kyckling, getost, rödlök, vitlök, färsk spenat och pinjenötter var en hit! Sol, uteservering och filtar. Det var vi värda efter dagens slit.

image402

Årets tabbe (hittills...)


Vid 19.20 ska jag ta en powernap innan det är dags att möta upp Lisa. Toksomnar och vet knappt var jag är när jag vaknar - och vet framför allt inte vilken dag det är. Tittar på klockan, tio i åtta, och kommer fram till att det är söndag morgon. Är rätt nöjd med tiden, lättad över att det är så tidigt, så jag inte försovit mig till jobbet... Får dock panik över att Lisa måste undrat var jag tagit vägen kvällen innan, för nås kunde jag inte med avstängd mobil. Kvicknar till och förstår att det fortfarande är lördag kväll, klockan är 19.50 och jag har sovit en halvtimma....

Slutsats? Att komma i säng halv fem med störd sömn från byggarbete och gatustädning utanför fönstret med start klockan sju en lördagmorgon är ingen bra start på dagar man jobbar.


"Louise is my passion."


I want more, I want Louise - Louisetastic! - It´s not a dream. Louise is real! - Louise, it's a kind of magic - Louise's got it all! - High life with Louise - Louise, pure lust - I'd do anything for Louise! - Who wouldn't fight for Louise?

www.sloganizer.net

Aprils favoriter


Duschcreme från Barnängen, yoghurt och honung
Vita sneakers från Nike,  Blazer mid
Runningskor från Adidas, Supernova
Knäckebröd med Bregott

Babyspenat

Skinnjacka från H&M
Kulglass med smak av tryffel
Blå skjortklänning från 365 Sunshine
Vit långkofta från Åhléns


You are: Chandler Bing - och hur ska jag ta det?

        

You are noted for your wise-cracks and sardonic attitude which provides a defense mechanism. Deep down you are a true romantic and want nothing more than to find your soul mate and share a beautiful life together. You never take yourself or your friends too seriously but tend to get stressed and overwhelmed with work. You are naturally smart and charming but tend to be a follower of those that you think are "cool".


Favorit i repris


Morfar: Jaha, så du var ute på Klaras igår?
Jag: Nej, vi tog det lugnt och tittade på film hemma hos Louise.
Morfar: Jaha, tittade ni på porrfilm?
Jag: Va?? Varför undrar du det?
Morfar: Jo, för jag läste i tidningen igår att tjejer tittar på porrfilm.

Tranbär, saffran och sol


Fick eftermiddagen och kvällen ledig i ett soligt Norrköping. Säsongen för kulglass är igång, dagen till ära tranbärssorbet och saffran, heludda smaker... Blev lite besviken på tranbär men jag borde kanske inte direkt förväntat mig Cosmopolitan... Och året första "Greken" från Fräcka Fröken! Världens godaste mackor. För att inte tala om kycklingspetten! Men obs, byt sås till fårostcremen, gott folk!

But my lips are unhappy without you


Fantastiskt väder och jag njuter verkligen av läget på mitt boende. 90-sängen är dock ett litet issue... Jag som är van med 160-säng. Igår morse vaknade jag av att jag ramlade ner på golvet.

Idag har jag och Louise suttit i solen, druckit gott kaffe, ätit god mat och haft en fin spellista. Behövde det avbrottet. Imorgon åker jag till Norrköping, då ska jag inviga Fräcka fröken för i år! Världens bästa fik.

Superstar - Lupe Fiasco feat. Matthew Santos
Lips are unhappy - Lucky Soul
Les fleurs - 4 hero

Ja, jag är lite förälskad i Isabelle


Eller åtminstonde i de saker hon gör... Fantastiskt att Sara får göra sin praktik hos henne. Sara som för övrigt har ett av världens bästa hem. (En hel del inspirerat av Isabelle...)
Isabelle Halling från Äntligen hemma, alltså. Byrån nedan är så söt - och har potential! Jag är för övrigt lite förälskad i Lexington och Lantliv. Förresten bor jag i stan nu. Mitt på stan. I ett rum som inte alls har potential... Men läget är guld. I juni är jag bostadslös igen. (Hjälp...) När det löser sig vill jag ha en byrå...

image401

Olämplig domino...


Var gymnastikförbundets representant på Svenska Cupen-tävlingen i helgen. Råkade köra domino med plakaten när jag var prisutdelare. Mindre smidigt, mera kul!

"Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram..."


Examination för fas två imorrn... Tre timmar! Hua. I samband med flytt och extrajobb får beach 08 lida, har ingen tid över för träning. Ingen tid för att laga mat heller och jag har ätit upp alla mina frysta matlådor så idag har varit katastrof. McDonalds två gånger och inget annat. Inte okej. Längtar tills slutet av nästa vecka när det lugnar ner sig igen.

Slut


Jag har packat sedan den minuten jag kom hem. Det tar så mycket längre tid än man tror. Fast ändå kort tid, om man resonerar så att jag packar ner hela mitt liv.

Säljer möbler från "lägenheten som Gud glömde"...


Bra grejer men stilen i lägenheten har verkligen varierat... Nu flyttar jag provisoriskt in till city ett tag (underbar adress!) och sedan måste jag få tag i något helt eget.


Soffa + tillhörande fåtölj, soffbord & bokhylla

2 skrivbord; ett mindre, ett större + 2 stolar

På våren kommer skotten - nytillskotten i garderoben...


image399       image400

Klänning, Indiska, 199:-
Pumps, Skopunkten, 249:-

Världens bästa?


Vegetarisk 11-bitars och jag behöver inget annat den dagen. Spana i
Ayakos Sushi på Geijersgatan i Luthagen! Och tydligen ska de snart öppna i Fålhagen också.

I really want to call you now but that's not okay


- that's not the way. I waited for a kiss. I waited for your call. I really want you here. Immediately.
I know I'll be a perfect problem.

Dagens iLike:
Perfect stranger - Don't be a stranger

Sus i öronen, ont i fötterna, hungrig...


..men framför allt otroligt nöjd! Superkul utgång med start i gallerian; mat, dryck och tävlingar. Sedan höll Harrys öppet för oss (barchefen Daniel, bra kille). Kvällen avslutades på Åbaren. Nu ska jag verkligen sova, klockan ringer om fyra timmar och femton minuter.


Paus


Imorgon tänker jag ta paus från mitt schema med måsten, bör och skall. Jag styr pumpsen mot galleria-fest med personalen från alla butiker och glömmer min bostadssituation, projektöverlämning, EM, SM, sommarjobb och en massa annat (som dammsugning...) för en liten stund. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket efter söndag; men nu på söndag är min första helt lediga dag på länge. Bara fyra dagar kvar.


Ja, som ni vet säger en bild mer än tusen ord

.
image397

Fredagens maskerad


         

Bevis


Du vet att jag är din vän på riktigt när jag somnat i din soffa under en filmkväll... Välkommen in i gänget, Andreas.

Det är ett timglas som bara rinner


Är det tiden på året som skrämmer, är vi trygga bakom väggarna här?

Dagens iLike: Timglas - Lars Winnerbäck

Jag ska alltid åka taxi...


..kvällens hjärtligaste kommentar kom från taxichauffören: Du ser ut som en ängel! Kan vara den bästa avslutningen på en kväll jag haft. Nej, nu ljög jag! Men gulligt var det åtminstonde. 
 

Vilken syn för grannarna...


Maskerad imorgon. Jag, Lisa och Sofie demotestade grejerna tidigare ikväll och kom vid 22-23 på den bra idén att springa över till Gassan i våra nya kostymer. Grannarna som stod ute å rökte fick lite att titta på...


Nej, nedanstående inlägg var inget aprilskämt


Jag har sökt modevetenskap på Stockholms Universitet, det är helt sant. Sedan om jag ska läsa det är en annan femma. Först ska jag se om jag kommer in, sedan ska jag överväga saken. Men lite sugen är jag allt!

Årets impulsgrej


Jag har anmält mig till Stockholms Universitet till hösten. Modevetenskap 15 poäng. Det gick av bara farten... Sedan ska jag söka ungerska i Uppsala också så jag äntligen kan få ett kårleg.

image392