Älskar gymnaster


Oh, yes, Lisa. Sommarens bästa internskämt.
Böjs: Älskar gympa, älskar gymnaster, älskar med gymnaster.

Commeo


Jag har fått SJs Commeo-kort av förbundsstyrelsen. Är enstjärnig just nu... Om jag åker tåg till styrelsemötena för 15 000 i år (yeah, right) så kommer jag uppgraderas och då få tillgång till SJ Loungen i Göteborg och Stockholm, alltid få gratis kaffe på tåget, rabatt i bistron, bio på tåget, förtur i resebutiken och bagageförsäkring. (Än så länge är mina fördelar att jag kan köpa biljetten över internet och sedan enbart visa mitt plastkort ombord; jag behöver alltså ingen pappersbiljett... Har en känsla av att jag kommer stanna på den nivån...)

Bara vara...


Imorgon är sista riktiga lediga dagen innan studierna drar igång på allvar igen. Tre och en halv timmar trampolin och träning står på schemat. Borde göra något åt mitt blonda hår också men det får vänta ett tag till.

Och nej. Altanen på Björbo Pizzeria is no more...

Repeat


Jag har lyssnat på Dunkla rum med Lars Winnerbäck sedan 17, när jag kom hem från jobbet. Var den enda låten i uppspelningslistan och jag fick helt enkelt för mig att inte styra upp det. Har snart gått fem timmar och jag har knappt ens börjat tröttna. Läst chiclitten Gossip Girl i sängen. Varit varm av tjocktröjan men inte orkat resa mig upp och ta av den. Kan inte komma ihåg när jag var ensam sist.  Jag hade glömt att dagar kunde vara sådana här. Rastlös utan ork. Imorgon är en ny dag! Sedan väntar trampolinträning, studier, jobb, kurshelger, tävlingar och resor såväl inrikes som utrikes - och det är ju med 711 bollar i luften som jag trivs allra bäst.

I just should'nt think any more tonight...

- Förbannade rubriksättning -


Hjärnsläpp...

Jag och Sofia kontrade gårdagens utekväll med barnkalas-look a like; film (Dirty Dancing; Havana Nights - undra hur många gånger jag sett den?), Fanta, ostbågar och korv med bröd. Trevlans!

Kilade förbi Universitetet idag; registrerade mig och responderade på B-uppsatsen. Riktigt pigg på C-kursen nu, det känns helt rätt. Förhandstips: Kårens lunchrestaurang är den bästa på Campus. Glöm Kraka och Forum. (Wehey, jag är erfaren..!)

Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinne


Blev tillfrågad imorse om jag ville ha hand om höstens trampolinledarutbildningar; steg 1 och steg 2 (som vanligt.) Givet - och på fem minuter nu har jag lyckats ragga upp hela det ledarteamet jag vill ha. (Väntar enbart på att ett förmodligen ska bli ett ja.) Ibland känns det som att solen skiner trots att regnet öser ner.


Vatten. Stan är full av vatten.


Imorgon ska jag åka till
Stockholm och hämta tillbaka min telefon.
Paraply! Kanske skulle passa på att använda mina tjusiga, randiga, stövlar också...
 

Mobil och flicka på vift - olika vift...


Innehållsförteckning

1. Regn & shopping
2. Snack om pizza
3. Lingvallen (Ängelholm)
4. Glider
5. Jag borttappad (ring polisen!)
6. Dagens iTune
7. Sammanfattning och så lite om han med stort H



1. Regn, regn, regn. Blev shoppingdag istället för bad i havet. Investerade i ett schysst halsband och en (något oversize) roströd tröja i Hunnebostrand. Oversize är trevligt; kunna shoppa på killavdelningen = mer att välja på. Tog fillfället i akt och plockade åt mig ett ribbat linne och en långärmad tröja från The Stray Boys i de minsta storlekarna så blev det lagom oversize.

2. Idag åt jag den godaste pizzan jag någonsin ätit. (Okej; i Ängelholm åt vi på
Pizza King som vunnit NM i pizzabakning - men Sorrento på restaurangen med samma namn slår allt.) Färska kräftstjärtar, mango chutney, vit specialsås, banan, paprika...

3. Fin vecka i Ängelholm med Basläger Träning och Ung Kaxig Framåt för Svenska Gymnastikförbundet. Kalasfolk. Kan inte tänka mig att jag inte känt dem alltid... Tänjde mina gränser i torsdags; körde dubbelvolt och skalade två räkor.

4. Stod på perrongen i lördags eftermiddag, tre-fyra minuter innan tåget ska gå till Smögen - och kommer på att; nej, jag åker på fest hos trampolingänget utanför Stockholm istället. Lååång bilresa, umgås, har det bra, sover en timma och så dags att kliva iväg till sju-tåget...

(Vissa truppgymnaster från Bromma ska få en blandskiva med musik som faktiskt går att lyssna på....)

5. Martin ringer min syster och berättar att jag sumpat bort min telefon... Hon missförstår och tror han säger att jag supit bort mig, att ingen vet var jag är och att bara telefonen är kvar. Mormor tycker prompt att de ska ringa polisen... Mamma ringer Martin och frågar var jag är någonstans men han har ingen aning eftersom han sovit. Får tag på numret till Jonas som till en början svarar att han inte heller vet var jag är men på frågan var han såg mig senast svarar korrekt "på tåget till Smögen". Vilket rabalder...

6. Dagens iTune: Hands down - Dashboard Confessional

My hopes are so high that your kiss might kill me; so won't you kill me - so I die happy? And you stood at your door with your hands on my waist and you kissed me like you meant it, and I know that you meant it. Hands down this is the best day I can ever remember.



7. Jag har ingen telefon och inskjutet under dagens iTune kan man ana att jag tänker på det finaste som går i ett par skor. P.s. Jag vill gå hem med dig... D.s.

IQ fiskpinne


"Nej, affärer har jag aldrig förstått mig på. Jakt och fiske, däremot! Eller inte jakt efter fruntimmer då förstås. De nappar aldrig, de jävlarna! Men fisk; dem vet jag hur de tänker."

Thank God it's friday


Dagens iTune: Penguins and polarbears - Millencolin

Färdigjobbat på kontoret - för den här gången. Nu ligger fokus på att packa och skriva klart uppsatsen; för imorgon bär det av mot Göteborg. Ta båten över till Frihamnspiren - 
where the action is... Taggar med albumet Pennybridge Pioneers. Direkt vidare till en vecka med gymnastik och bra folk i Ängelholm; finfint! Vidare mot Smögen och sedan blir det traditionsenligt forspaddling i Björbo. Guld att flicksen ska följa med i år! Sedan kanske jag kommer hem en sväng... (Men man vet aldrig.)

Och jag tänkte att du kunde stå där i solen...

EM-fest nalkas


Wehey, jag missar inte Millencolins spelning i Göteborg. Det är tydligen på lördag de spelar, så det blir en snabbvisit på väg ner till Ängelholm. Trevligt. Dessutom är det ju inte alla som får hämta upp lägenhetsnyckel av Lisebergskaninen - och det är ju en upplevelse för sig...

Skrivit klart artikeln om Stadium Sportscamp. Dock flyter det inte på alls med materialet som behöver kompletteras till B-uppsatsen i visuell retorik. Total idétorka.

Dagens iTune: Warmth - Tiger Lou


Avvänjning


Dagens iTune: Heaven - Live

Angående avvänjning är jag nere på en enda dutt lypsyl om dagen...


Back in business...


Ovädret förstör för utomhushoppning - åskan och regnet störde träningen idag igen. Tim är imponerande, som vanligt, och kör triffis full full half efter träning på Lingvallen. Blir skönt när alla trampolinbarnen kommer hem och man kan dra igång ordentligt.

Nedan: Härligt väder; Vickan tävlar (och vinner) lägermästerskapet i Karlsborg. Jag (återigen halv...) som huvuddomare; i surfshorts och bikini. Stabilt. Det är annat än SM och Svenska Cupens kostymkrav där kjolen måste vara en viss längd, skjortan vit och kavajen på...

65880-92