Imorgon kör vi på liten reunion i Örebro

Klassisk bild när jag, Malin och Louise kom i samma färg en juldag för massa år sedan... Och nej, vi hade inte ringt varandra innan. För de tjejerna skippar jag gärna Valborg i Uppsala!
 


Nyklippt


Vet ni hur mycket jag längtar tills 30 juni?

Eclipse, mörkare och mer action: http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7023676.ab


Jag har hört att det är inne med Converse...


Jag har hört att det är inne med Adidas...


The last Bounce

Vilken underbar show. Jag fullkomligt älskade när Fredrik kom in i trikåer och keps för att mixa balett med street. Och jag älskade numret med väggen och trampolinen. Och jag älskade flash moben i publiken. Och jag tyckte upplägget som en rättegång var ballt som fan. Och jag gillar inte att sista föreställningen forever and ever börjar om två timmar och tar slut om fem. Och jag tyckte det var sorgligt i slutet, särskilt då Jennie började gråta. Och jag älskar att Bounce är så äkta.



Say it with pictures


  

















Vapiano, Sturegatan 12

Jag, Vickan & Malin tog en heldag med shopping i Stockholm. Passade på att avnjuta fantastiska pizzor på Vapiano, riktigt bra ställe - missa inte! Pizza, pasta, antipasti eller kanske bara lounge. Finns även på Munkbrogatan 8 i Gamla Stan och på Kungsbron 15.




Världens bästa tjej

Och jag är inte jävig för att det är min lillasyster.


Mmm..Marabou


Har någonting spännande att berätta

Men jag håller på det ett tag till.

Tack och godnatt

Forumfest och jag hade massa lek med tjejerna på Make Up Store. Tack för ikväll! Imorrn gör jag och Malin om det med standup och sedan fest på Weekday. Yeeey!


Just another tuesday


Dear John



Verkar lovande, eller hur? Först och främst för att Janlöv ville se den, jag litar fullt och fast på henne. Sedan för kärleken och Lasse Hallström... Visade sig dock vara en besvikelse. Dear Malin, nästa gång väljer jag film!


Ett par ord från Per-Robin

"Jaha, bara för att jag ligger med killar ska jag kunna hår och kläder också? Tyvärr, jag är ingen modebög. Och mamma tyckte jag gick den svåra vägen, det var ändå hon som gav mig det bögigaste dubbelnamnet någonsin, Per-Robin."

Anna Anka söker assistent.

My new BFF

En alldeles egen Mulberry Bayswater. Jag har drömt om en sådan sedan jag var sexton. Lycka med handtag.


Keepers

Samvetet fick mig att skicka tillbaka det mesta från The Garden Collection - men eftersom alla goda ting är tre fick dessa stanna kvar i garderoben med lite hjälp från Artin. 149 kronor/styck, underbart, H&M!


Favoriter

Flicksen var iväg i helgen och tävlade, duktiga tjejer fixade fem finalplatser och två medaljer. (Mathias fick ta tjejbacillerna på egen hand i helgen, jag fick lov att stanna hemma för att jobba & Sara för att plugga.) Nu taggar vi om inför SM i Halmstad och mellanlandar på Frivolten Cup i Herrljunga!


Vilket påminner mig om...

..att jag inte presenterat min fina Chanel som är en present från mormor och morfar. Somliga är väldigt lyckligt lottade!


Kan du gissa vad som finns i den här dustbagen?


Kvalitetstid


www.hamburger-sm.se

Raise your voices, rösta på kökschefen Patrik Borg från restaurangen Hambergs (där Artin jobbar), i tävlingen Hamburger-SM! Vet ni förresten vad Lucioperca Maximus betyder?


Nehej...

..mina vita Converse står ledsna i hallen, oanvända.
Var kom snön ifrån?!

Fingervantar för 19 kronor i en KIA är nästan lika coolt som Porschehandskar



Ibland märks det att min pojkvän är kock (även hemma alltså)




Snyggaste Egbert i stan


Maten är serverad

Oxfilé Wellington som Malin dessutom freestylade ihop rödvinsås till (dock ej utan att ha silat bort löken..).


Snaaaaart...

..tillåter vädret att jag kan börja använda mina nya, vita Converse som jag fått av mormor & morfar!
Tack, tack, tack!