Så var bara festen kvar

Kick out med verksamhetsledarna; islandshäst, skytte och middag på Bomullsfabriken med tal om bl a den nedåtlutande uppförsbacken. Riktigt tjusigt. Grym dag!

                   

         

         

Funderingar


Sitter och tittar på Beck med en fundersam lillasyster:

- Tror du det är en riktig bar?
- Nja, det kan nog vara en studio.
- Meen.... Är det riktig öl de dricker? För om det är massa omtagningar måste de ju bli jättefulla!?

Vi tröttnade på att drömma stort...


..och leva litet.

Välmående


Äntligen sol och värme. Den här sommaren skänker jag ett stort tack till Nivea, vars brun utan sol är grym.

Stöttande föräldrar


Hej hopp!
Jag har lite post som jag kan skicka till dig, från gymnastikförbundet och ett antagningsbesked - du har kommit in på nybörjarkursen i ungerska. Grattis - det var väl roligt??? Det var väl inte det lättaste att komma in på Universitetet? Jätteduktigt! :o) Eller blir du ensam i din klass?
Mamma


Kanske kan ana en del ironi i mejlen från min mamma, som får ta emot min post eftersom jag fortfarande är folkbokförd i Örebro. Hon undrade nog vad jag har för planer med studierna i ungerska... Det kan jag tala om. Enbart tillträde till kåren - och därmed nationerna i Uppsala. Inget annat. Mer än gulasch behöver jag inte veta.


Mitt triumfkort


Riktigt rolig fotbollsmatch i onsdags. Inte för att vi hade en chans men ändå. Resultatet är omtalat. Jag trodde fotbollsledarna vann med typ 6-0, de själva säger 12-0 och vi kanske kan ge med oss med 10-0 men det låter väl mycket. Huvudledaren ville vitsigt byta tröja med mig efter matchen, och jag blev minsann lite kall, man kan väl inte stå halvnaken inför sina kollegor?! Min triumf var linnet under tröjan, som jag tackade mig själv stort för att jag tagit på mig. Hur som helst, ingen avbytare i vårt lag och inga vattenflaskor mot tolv spelare, sju avbytare, med vattenflaskor i det andra... Vi skulle nog behöva lite mer rutin. Och jag känsla i fötterna...


Sommar i P1


Har inte hört en enda sommarpratare i år, nästan lite skamligt. För två år sedan sparade jag allt stillasittande arbete tills efter lunch, så man kunde vara nära en radio mellan 13 och 14; och suckade lite varje gång växeln ringde. Ett par favoriter, som Fredrik och Filip, får nog höras via webben. Vidare behöver jag ett headset så man kan smålyssna dagligen.

Precis så som vecka 28 ska vara


Blev ett par dagars ledighet i Motala, på riksläger. Mixvolley med Göteborg i torsdags, vidare till åttondels. Beach med Arne igår, vidare till kvarts. Stora blåmärken och en öm vänsterarm efter hårda smashmottagningar. Joker på schlager-LM, sol i ansiktet och stipendium från Bängt Bodéns ungdomsfond. Skönt folk, våfflor och tält. Nu: Back to business.

Frestelse


Fräcka Fröken, grymmaste stället i hela Norrköping. Tycker både smaklökarna och plånboken. Frukost 93 kronor.

Någon dag ska jag gå upp i tid


- så jag hinner borsta håret. Morgnar är inte riktigt min grej. Då får man stå ut med att se ut som en trollunge ibland också.

People


I can wake up to a bad day, I know how to go from there but you I can't handle.
It's not that you're not welcome - you're amazing in my eyes.
It's me that change too much around you.
You are one of those people I can think of a million reasons and times when I should shut my mouth but
I feel like a fool around you. You are one of those people that just ain't good for everyone.
I have nothing against you people but I don't like what I've become. We will never know each other,
it's not much to cry about but when I get so strange around you might be something to work out.

Sophie Zelmani, en favorit i repris.

Livrädd med stil?


Stadiums verksamhetsledare har utmanat campens fotbollsledare på fotbollsmatch ikväll - men det är nog lugnt för vårt lag består ju inte av vinnarskallar och fotbollsgrabbarna har ju inte spelat i allsvenskan... Jo. Så imorse frågade jag om de tänkte skjuta hårt och de bara skrattade.  Jag skrattade inte riktigt lika mycket...  Det  blir nog bra. Jag överväger en karriär som cheerleader...

Sommartid


Och bloggen är lika tunn som lokaltidningen.